Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: KAKSI VIIKKOA VEGAANINA

18 elokuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Boy Meet Girl ja Prisman kanssa*

En oo vähään aikaan kuvaillut My Day -videota ja se selvästi teki hyvää… Jokunen aika sitten mulla nimittäin oli vähän sellanen fiilis, että ne ei oikein oo meikäläisen juttu. Eilen kun kuvasin tätä videota niin olin taas ihan fiiliksissä kuvaamisesta, kuten videon pituudesta voi huomata… 😀

Päivään mahtui paljon. Vihdoin ja viimein Luckyn turkki saatiin kuosiin, sillä viime kerralla hommat jäi vähän puolitiehen trimmajalla, kun oli tää Laksun kikkeliepisodi ja jouduttiin lähtemään lääkäriin kesken trimmauksen… Nyt se ei enää näytä sellaselta likaselta pölyhuiskalta. Kävin Prismassa vaate- ja ruokaostoksilla, kokkasin, kävin hakemassa tuoreita kukkia ja illalla kävin vielä kaupoilla, sekä leffassa Valtterin ja Aarnin kanssa.

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *