Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: POIKIEN ILTA / ISAC ELLIOT & VALTTERI

23 elokuun, 2017

*Kaupallinen yhteistyö Sebamedin kanssa*

Vietettiin tuossa taannoin Isac Elliotin ja Valtterin kanssa poikien iltaa tai ehkä pikemminkin aamua (kello oli 12) ja kuvattiin teille tää video. Puhuttiin jutuista joista yleensä tytöt puhuu ja itseasiassa myös siitä, että onko poikien ja tyttöjen jutuilla lopulta mitään eroa. Juteltiin myös kiusaamisesta ylipäätään, mutta myös meihin kohdistusvista ilkeistä kommenteista. Aiheina oli myös ulkonäköpaineet ja tulevaisuuden suunnitelmat, sekä ihonhoito, sillä ollaan Isacin ja Valtterin kanssa kaikki kolme otettu käyttöön Sebamedin Clear Face -ihonhoitosarja.

Tutustu Sebamed Clear Face -tuotteisiin täällä!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *