Skrollaa alas
en
fi

TÄMÄ TULI TARPEESEEN

28 syyskuun, 2017
Omenahotelli (14)

*Kaupallinen yhteistyö Omena-hotellin kanssa*

Mulla ja Valtterilla on ollut tää syksyn alku ihan super kiireinen. Valtterin elämäntilannetta en halua hänen puolestaan avata enempää, mutta hän kertoo varmaan siitä bloginsa puolella seuraavien viikkojen aikana. Meikäläisen päivät taas ovat vierineet erään TV-projektin ja muiden hommien parissa. Yhteistä aikaa on ollut siispä vaikea löytää ja ilmeisesti se on näkynyt myös teille saakka, sillä viime aikoina on pyörinyt keskustelupalstoilla huhua meidän erosta (mikä ei siis edelleenkään pidä paikkaansa).

Viime viikonloppu oli meillä molemmilla vapaa, joten lähdettiin muutaman päivän reissuun Tampereelle. Tampereelle siksi, että siellä asustaa meidän erittäin hyvä ystävä, jonka kanssa meidän oli myöskin tarkoitus viettää aikaa ja no onhan tuolla kaupungissa paljon nähtävääkin. Ystävämme kämppä on kuitenkin liian pieni meille kolmelle, joten yövyttiin Omena-hotellissa. Päädyttiinkin varaamaan sen verran iso huone, että mahduttiin sinne kaikki kolme.

Tampere on super ihana kaupunki ja itse asiassa sinne suunnittelin muuttavani vielä 16-vuotiaana, mutta lopulta päädyinkin tänne Helsinkiin. Reissun ohjelmaa me ei etukäteen suunniteltu sen tarkemmin paitsi tärkeimmän eli ruoan osalta. Suunniteltiin testaavamme uusia ravintoloita ja vedettiinkin naamariin pizzat Sitkossa. Pizzoja on kehuttu kaupungin parhaiksi ja sitä ne varmasti ovatkin, sillä ne oli myös mun makuun ja mä olen kuitenkin kotoisin pizzerioiden luvatusta kauungista, Oulusta. Käytiin myös aamiaisella Mama Bear nimisessä mestassa, mikä on unelma paikka vegaanille. Sisustus on suloinen ja palvelu lämmihenkistä ja mikä tärkeintä ruoka oli hyvää. Paikka on tunnettu etenkin tuorepuuroista, mutta ensi kerralla aioin testata vitriinissä olleita todella herkullisen näköisiä raakakakkuja.

Omena-hotelli oli todella hyvä yöpymisratkaisu tällaiselle pienelle viikonloppulomalle, sillä hotelli sijaitsi aivan keskustan ytimessä, joten sinne oli helppo käydä välissä heittämässä ostokset. Viiden tähden sängyissä tuli myös hyvät unet ja niissä oli ihana loikoilla illalla, laittaa uusi Vain Elämää jakso pyörimään ja porukalla ahmia nassuun jäätelöä suoraan paketista. Tää oli ihana pieni irtiotto arjesta ja tuli niin tarpeeseen, eikä todellakaan kirpaissut lompakkoa.

Omenahotelli (6) Omenahotelli (15) Omenahotelli (2) Omenahotelli (3) Omenahotelli (7) Omenahotelli (8) Omenahotelli (1) Omenahotelli (10) Omenahotelli (9) Omenahotelli (12) Omenahotelli (11) Omenahotelli (13) Omenahotelli (16) Omenahotelli (4) Omenahotelli (5)

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *