Skrollaa alas
en
fi

JÄRKENI ON RUDE SASSY ATTITUDE BITCH

30 lokakuun, 2017
IMG_4004

Alkukesästä muutin työhuoneeni vaatehuoneeksi (kuvia täällä), sillä kledjut alkoivat pursuta ulos entisestä pikkuruisesta vaatekomerostani, jossa tilaa riittää nykyään hädintuskin lakanoiden säilytykseen. Kun olin kaksi päivää vasaroinut uusia vaatehuoneen kaappeja kokoon olin varma, että mulla ei lopu enää ikinä säilytystila. Toisin kävi. Vaikka periaatteeni on, että en ota vastaan, enkä osta mitään vaatteita, mihin en ole 100% tykästynyt niin vaatteet sinkoilevat taas hyllyistä pitkin seiniä, kun edes raotan kaapin ovea. Hetken aikaa mä jopa kelasin ratkaista ongelman ostamalla uuden vaaterekin tai -kaapin, kunnes järjen ääni huusi tai suorastaan raivosi pääni sisällä.

”Mihin h*lvettiin sä tarvit viittä mustaa hupparia?!?!”

”Tuo paita on vuoden vanha ja siinä on edelleen hintalappu kiinni. Myönnä nyt jo vihdoin, että se oli sun p*skin heräteostos koskaan!”

”Ymmärräksä pösilö, että noi kengät on sulle kolme kokoa liian isot ja vaikka ne lojuis tuolla hyllyssä maailman ääriin niin ne ei I-K-I-N-Ä tuu olemaan oikean kokoset sun jalkaan.”

(kyllä, mun järki on aika rude sassy attitude bitch)

Tarvitsin taas herättelyä todellisuuteen, että mä en todellakaan tarvitse kaikkia mun vaatekaappeihin kertyneitä yksilöitä. En tarvitse lisää säilytystilaa vaan vähemmän vaatteita, joten siksi ajattelin lähteä myymään niitä blogikirppikselle. Olen aiemminkin ollut mukana blogikirppiksellä eli siellä satunnainen bloggaajaporukka myy vaatteitaan ja näitä ollaan järkätty muun muassa kauppakeskuksissa tai tavallisen kirpputorin yhteyteen. Moni tälläkin kertaa kirppikselle lähtevä vaate on sellainen mihin olen kyllästynyt tai mikä muuten vaan on jäänyt vähäiselle käytölle. On siispä kiva myydä niitä juuri blogikirppiksellä, kun nyt moni teistä pääsee ehkä ostamaan just sen vaatteen, mitä on saattanut kuolata asukuvissani (mutta ei sitä syystä tai toisesta ole saanut hommattua) ja mä puolestaan tiedän rakkaiden vaatteideni pääsevän hyvään kotiin ja saavan uuden elämän. Kirsikkana kakun päällä, pääsen samalla moikkaamaan teitä lukijoitani!

Vaikka suurin osa vaatteistani on miesten puolelta ostettu niin menee ne hyvin myös naisille ja tytöille. Musta tuntuu, että mun naispuoliset ystävät himoitsee vaatekaappini aarteita jopa enemmän… 😀 Mulla koot on S ja M, mutta myös Valtteri on mukana kirppiksellä ja häneltä puolestaan löytyy isompia L ja XL kokoja. Meidän pöydän lisäksi kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa muiden bloggaajien pöydät, sillä mukana bloggaajakirppiksellä on tyylikkäitä bloggaajamimmejä, kuten Aino, Nata, Jenni, Kira, Pauliina ja SharonBloggaajakirppis järjestetään ensi sunnuntaina 5.11.2017 klo 11-15  ja paikkana toimii Piece ’n’ Love Restaurant, mikä sijaitsee Helsingissä Uudenmaankatu 9:ssä. 

PS. Olen totaalisen rakastunut tähän Tommy Hilfigeriltä saamaani neuleeseen! Tässä ei palele kun viiheltää pitkin Helsingin hyytävän tuulisia katuja. Neule on niin ihanan pörröinen ja pehmoinen, että olen nyt monena pimeänä iltana kääriytynyt tähän myös kotona.

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄN ASU|

|NEULE| Tommy Hilfiger
|TAKKI| Acne
|FARKUT| Dr. Denim
|KENGÄT| Dr. Martens

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

IMG_4013 IMG_4006 IMG_4007 IMG_4011 IMG_4003 IMG_4012 IMG_4005 IMG_4010

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *