Skrollaa alas
en
fi

NÄMÄ ASIAT HALUAN TEHDÄ VIELÄ VUONNA 2017

9 marraskuun, 2017
IMG_4243

– Ensimmäisenä tärkein eli haluaisin löytää täydellisen toppatakin! En ole yhtenäkään vuonna onnistunut tässä. Joo, on kivoja toppatakkeja, mutta ei sellaisia joilla selviäisi Suomen talvessa. Onko mahdotonta, että olisi tarpeeksi paksu takki, jossa et näyttäisi siltä, että olisit jo syönyt yksin viisi joulukinkkua, takin pintamateriaali olisi tyylikäs ja hinnassa olisi alle neljä numeroa. Toisaalta toppatakki on se, mitä Suomessa tarvitsee juhannuksesta pääsiäiseen, joten siihen ehkä voisi sijoittaa enemmänkin.

– Haluaisin istua lukemattomia kertoja tunnelmallisissa kahviloissa. Oulussa asuessa mä en muuta tehnytkään, sillä siellä se on se juttu miten vietetään aikaa. Aina kun menen Ouluun morjestamaan kavereitani, me mennään istumaan kahvilaan (yleensä Biskettiin, koska siellä on ne kuuluisat jättimäiset kanelipullat). Täällä stadilaiset on olevinaan niin kiireisiä, että kahvi on AINA pakko ottaa mukaan. Se on hassua, miten eri kahvikulttuuri Helsingissä on. Mun kavereista täällä ei ole mulle kahviseuraksi, joten jos sä koet että meillä vois synkkaa niin pistähän viestiä Instagramissa niin lähetään kaffelle! 🙂

– Ottaa tatuoinnin. Ei, mä en oo jääny koukkuun tai no joo… ehkä pikkasen… Syy miksi otin kesällä ensimmäisen tatuoinnin perään heti kaksi muuta ei ollut se, että olisin villiintynyt tatuoinneista. Olen halunnut ja haaveillut joistain tatuoinneista 15-vuotiaasta asti ja kun ensimmäisen tatuoinnin myötä voitin pelon mennä neulan alle niin sen jälkeen olen vain toteuttanut pitkäaikaisia haaveitani. En ole siis ottanut tatunointeja sen uusi tatuointi -fiiliksen vuoksi, vaikka se fiilis kieltämättä tuntuu hyvältä.

– Oppia tekemään kuvioita laten päälle. Olen kysynyt kahvilassa työskentelevältä ystävältäni neuvoja kuvoiden tekoon, mutta siitä ei oikein tullut mitään… tai tuli siitä pyörremyrsky, mutta ei kaunista lehtikuviota. Seuraavaksi siispä pakotan tämän ystävän meille kylään ja opettamaan mua kädestä pitäen kuinka näitä kuvoita oikein tehdään. Kellekkään ei varmaan ole epäselvää miksi haluan tämän taidon oppia? Tottakai instakuvien vuoksi! 😀 Uskokaa tai älkää, jos totta puhutaan se on vain yksi syy, mutta suurin syy on, että musta on kiva osata tuollaisia pieniä erikoisia taitoja.

Editoitu-0621

– Kävellä luonnon keskellä. Olen jo pidempään miettinyt, että haluaisin tehdä viikonloppureissun jonnekkin päin Suomea, mistä löytyy kauniit luontomaisemat. Olisi ihana kävellä rauhassa luonnon keskellä, hengittää raikasta ilmaa ja valokuvata.

– Opettaa Luckyn antamaan tassua. Isoille koirille kyseisen tempun opettaminen on jopa suht helppoa, mutta tuollaiselle pienelle pallerolle sitä tuntuu vaikemmalta opettaa. Kotona asuessa meillä oli kultainennoutaja ja sen kokemuksen perusteella uskallan väittää, että isolle koiralle monien temppujen opettaminen on helpompaa, sillä silloin on muunmuassa helpompi pitää koulutusnamua koiran korkeudella.

– Kokeilla uutta hiusväriä. Ollaanhan tässä oltu jo ihmeen kauan blondina. Mulla on ollut viime keväästä asti mielessä eräs tietty väri, mitä haluaisin kokeilla. Siitä on suorastaan tullut mulle päähän pinttymä, mutta Valtteri ei ole tästä ajatuksesta ollenkaan niin innoissaan… Toisaalta jos lopputulos on ihan kauhea niin voin pitää loppuvuoden tonttulakkia päässä.

– Nähdä ystävää, jota en ole nähnyt aikoihin. Mä olen valitettavan huono pitämään yhteyttä ystäviini. Ylipäätään olen huono vastaamaan viesteihin, sillä saatan lukea viestin, miettä vastaavani myöhemmin ja lopulta unohdan asian kokonaan eli jätän vastaamatta viestiin. Moni ystäväni asuu eri paikkakunnalla, osa jopa eri maassa, joten tämän ja seuraavan kuukauden aikana otan tavoitteeksi nähdä ystävää, jota en ole nähnyt yli puoleen vuoteen.

Editoitu-0615

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *