Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: KOTI JOULUKUNTOON / MY DAY

22 marraskuun, 2017

*Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa*

Marraskuu on mennyt niin kauhean nopeasti, että vasta viime maanantaina kerkesin aloittaa kotimme joulukoristelut. Laitoin illalla Deseniolta tilaamani julisteet kehyksiin ja esille, minkä myötä innostuin koristelemaan joulukuusenkin ja laittamaan ”muutamia” muitakin koristeita esille. Ihan valmiiksi ei vielä saatu meidän jouluista sisustustamme, siis ainakaan mun mielestä… Valtteri oli puolestaan sitä mieltä, että vähempikin olisi ehkä riittänyt. 😀 Maanantaihin mahtui toki paljon muutakin, kuin joulukuusen koristelua, joten vaikka et joulun ystävä olisikaa, älä jätä tätä videota katsomatta. Tämä on myös ensimmäinen video, jonka editoin uudella ohjelmallani, joten olisi kiva kuulla oliko teistä video 19 aditointitunnin arvoinen.

Tulevana viikonloppuna on Desenion Black Weekend, missä on huikeita tarjouksia! Tätä huikeempi juttu on kuitenkin teille saamani alennuskoodi ”NAAGVIP”, jolla saatte -40% kaikista julisteista, sos! Alennus ei koske handpicked -julisteita, eikä kehyksiä. Koodi on voimassa vain 23.11. saakka.

Siirry Desenion sivuille!

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *