Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ ERIKOISET JOULUMAUT / LUUKKU 1

1 joulukuun, 2017

Aivan mahtavaa alkanutta joulukuuta kaikille! Te tiedätte, mä olen jouluihminen henkeen ja vereen, mutta tänä vuonna mä olen ollut vielä tavallistakin enemmän innoissani joulusta. Voin siispä luvata, että joulukalenterin lisäksi tänä vuonna on tulossa paljon muutakin jouluhöösäystä tänne blogin puolelle. En edes pyydä tätä etukäteen anteeksi teiltä joiltain joulun vihaajilta vaan voin luvata, että mä käännytän sut saastaisen jouluhengen pilaajan seuraavina 24 päivän aikana. Jouluaattona sä olet se, joka pomppaa ensimmäisenä sängystä ylös ja ryntää pyjamassa avaamaan kuusen alle ilmestyneitä paketteja, tämä on lupaus! 😉

Käännytystyö alkakoon jo perinteeksi muodostuneen joulukalenterin ensimmäisellä luukulla. Joka vuosi kauppojen hyllyt täytyyy mitä ihmeellisimmillä uutuus joulumauilla, tällä videolla me otetaan selvää onko niistä kilpailijoiksi pipareille ja vihreille kuulille. Tsekkaa videolta mikä on kokeilemisen arvoista ja mitkä tuotteet on parempi jättää kauppojen hyllyille. Muista myös osallistua videon loppupuolella arvontaa, sillä nyt jaetaan viimeiset naaG -kangaskassit! 😉

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

1. Kommentoi tätä videota. Voit esimerkiksi kertoa, mitä tahtoisit nähdä nyt startanneessa joulukalenterissani.
2. Voit halutessasi klikata myös yläpeukun tälle videolle.
3. Arvon neljä voittajaa, jotka voittavat naaG -kangaskassit. (kasseja ei ole myytävänä)
4. Osallistumisaikaa on 5.12.2017 saakka.

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *