Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: OSTIN JOULULAHJAN ITSELLENI / LUUKKU 3

3 joulukuun, 2017

Aivan ihastuttavaa ensimmäistä adventtia! Olette toivoneet multa enemmänkin My Day -videoita, joten myös joulukalenterissa tullaan näkemään muutama tällainen video päiviltä, jolloin höösään joulujuttuja. Tämä video on kuvattu viime viikon sunnuntaina, jolloin kävin ostamassa itselleni joululahjan. Joka vuosi palkitsen itseni ja ostan jouluna, jonkun isomman jutun itselleni joululahjaksi. Videon lopussa paljastuu, mikä oli lahjani tänä vuonna. Päivään mahtui muutama joulutori, sekä joulukadun avajaiset, joita pääsin todistamaan paikanpäälle ensimmäistä kertaa. Paikalla olleista ihmisistä huokui joulun ilo, kulkue oli suloinen ja Aleksanterinkadun jouluvalot näyttivät yhtä upeilta kuin aiempina vuosina. Tunnelma oli mieletön!

P.S. Mulla on fiilis, että alan vasta nyt löytää sen oman tavan toteuttaa ja kuvata videoita. Tää fiilis tuntuu hyvältä! ♥

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *