Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: REAGOIDAAN 2011 JOULUKALENTERIIN / LUUKKU 2

3 joulukuun, 2017

Olen kerran kuussa laittanut vanhoja piilotettuja YouTube -videoitani nähtäväksi tänne blogin puolelle ja nyt on aika sukeltaa 2011 joulukuuhun. Joulukalenterillani on pitkät perinteen, toteutin sen ensimmäisen kerran juurikin tuolloin kuusi vuotta takaperin. Silloin toteutin sen täällä blogin puolella, mutta kalenteri huipentui videoon, jossa kerroin jouluaaton tunnelmista. Tällä videolla reagoin tuohon pikku-Jannen ”upeasti” toteutettuun videoon! 😀

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *