Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ JOULUSUKLAAT / LUUKKU 4

5 joulukuun, 2017

Käytiin tuossa eräänä päivänä Valtterin kanssa meidän uudessa remontoidussa lähikaupassa ja tajuttuun Valtterin kanssa, että vitsi meistä on tullut oikeasti AIKUISIA. Ensinäkin me ollaan odotettu tuon kyseisen ruokakaupan remontin valmistumista kuumeisesti koko syksy ja sovittiin, että sitten ku se avautuu me mennään sinne ensimmäisellä kerralla yhdessä. Ihan kuin se olisi vuoden kohokohta! 😀 Näin me myös tosiaan tehtiin tuossa muutama päivä takaperin ja muut kaupassa olijat kääntyivät katsomaan, kun ihmeteltiin kovaan ääneen uudistuksia.

”Vau, nää vegetuotteet on tässä näin hyvällä paikalla!”

”vitsi tää limuosasto on ISO!”

Huomiomme tottakai kiinnittyi myös hyllyihin, mitkä pursusi erilaisia joulusuklaita! Tästä inspiroituneena päätettiin kuvata testivideo joulusuklaista, joita me ei olla koskaan maistettu.  Ollaan vähennetty Valtterin kanssa testiviedeoiden kuvaamista, joten joulukalenterin merkeissä niitä on ihan super hauska taas tehdä.

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *