Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: JOULUVALMISTELUJA / LUUKKU 10

11 joulukuun, 2017

*Kaupallisessa yhteistyössä ASUSin kanssa*

Joulukalenterien luukuista alkaa pikkuhiljaa olla puolet avattu! Ihan hullua miten nopeasti aika menee joulukuussa, tuntuuko teistäkin samalta? Joko te olette aloittaneet jouluvalmistelut? Tällä videolla aloittelen omia joulupuuhasteluja, sillä käyn ostamassa joululahjoja, sekä saan ensimmäisen jo käärittyä lahjapaperiinkin. Käytiin myös Tuomaan Markkinoilla ihastelemassa upeasti valaistua toria, sekä paistan illalla vuoden ensimmäiset joulutortut, jotka kokeilin tehdä tällä kertaa ihan uudella tavalla.

Tutustu ASUS ZenBook Flip S -tietokoneeseen

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *