Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: WHAT’S IN THE BOX CHALLENGE FT. BRITNEY SUMELL / LUUKKU 9

11 joulukuun, 2017

Viime vuonna sovellettiin YouTubessa kiertäneitä haasteita Joulukalenteriimme sopiviksi, minkä myötä se painottui vahvasti haasteisiin, kuten mun koko kanava painottui tuolloin. Tänä vuonna olen kuvannut vähemmän haasteita, mutta nyt Joulukalenterissa on kiva päästä taas hölmöilemään niidenkin parissa. Nyt on vuorossa Mitä On Boksissa -haaste näin kauniisti suomennettuna. 😀 Toivottavasti tykkäätte!

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *