Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: PIPARIHAASTE FT. MIKKO HARJU / LUUKKU 11

12 joulukuun, 2017

Kuka olisikaan sopivampi vieras Joulukalenteriini, kuin aina niin positiivinen Mikko Harju! Kesällä kun Mikko soitti mulle etukäteen uuden Taivas ei oo rajana -kappaleen sanoin hänelle, että hänen äänessä ja biiseissä on jotain todella voimauttavaa. Nyt voisin todeta, että koko ihmisessä on jotain todella voimauttavaa. Mä ajattelen, että on kahdenlaisia ihmisiä. On niitä, jotka syö energiaa ja niitä jotka antaa sitä, Mikko on ehdottomasti näitä jälkimmäisiä. Ehkä se on tuo myönteinen asenne elämään, mikä paistaa läpi kaikessa, mitä hän tekee ja se tarttuu muihinkin. Toivottavasti se tarttui myös ruudun läpi suhun ja teki päivästäsi paremman! 🙂

Jos et ole vielä kuunnellut Mikon uutta versiota Tulkoon joulu -biisistä niin käy kuuntelemassa se täältä!

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *