Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: PARHAAT LAHJAVINKIT 2017 / LUUKKU 12

15 joulukuun, 2017


Joko teillä on joululahjat hommattuna? Jos vastasit ei, klikkasit itsesi juuri oikeaan postaukseen. Tällä videolla jaan kymmenen erilaista lahjavinkkiä, mistä löytyy tuotteita edullisesta hintavampaan ja tuotekategoriasta toiseen. En ole aiemmin tällaisia listoja tehnyt, sillä itseäni turhauttaa vastaavat listat, jossa vinkkeinä on itsestäänselvyyksiä, kuten yöasuja ja kynttilöitä. Nyt koin, että mulla olisi kuitenkin kymmenen hyvää vinkkiä teille kerrottavana. Vaikka tämä kuulostaa vähän hassulta, mä oon super tyytyväinen näihin keksimiini ideoihin! Toivottavasti näistä on myös apua joillekkin teistä, se kun tämän videon pointti vähän niinku on. 🙂

|TUOTTEET|
Valotaulu / 19,99e / Clas Ohlson
Huonetuoksu / 44,00e / Stockmann
Huonetuoksu / 14,99e / Clas Ohlson
Popsockets / 9,99e / Clas Ohlson
Real Techniques -sivellinsetti / 25,50e / Stockmann
Pressopannu / 49,90e / Stockmann
Lattelusikat / 12,99e / Clas Ohlson
Untuvatossut / 39,90e / Stockmann
Lahjapakkaukset / Stockmann
Kynttilälyhty / 49,00e / be&liv

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *