Skrollaa alas
en
fi

VIISI VINKKIÄ JOULUUN

21 joulukuun, 2017
Editoitu-9942

Joulu on ihan just täällä, joten jaan teille nyt viisi vinkkiä, joilla teet joulustasi paremman ja myös osittain helpomman. Nämä vinkit ovat sellaisia, mitkä olen pistänyt merkille vasta tänä vuonna, joten ehkä osa näistä on myös teille uusia.

– Mistä löytyy kauneimmat tekokuuset? No kuulkaas Etolasta! Valkoisten tekokuusien aikakausi on menossa ohitse, sillä lumihuurteiset kuuset ovat tulossa ja lujaa! Ensimmäisen kerran huurretun kuusen näin viime joulun Alexallaa, joten tänä vuonna kun etsin meille sopivaa kuusta tuli tuo kaunis kuusi mieleeni ja mun oli pakko kysyä mistä hän on aiemman kuusensa hankkinut. Hankittuamme tuon kuusen olenkin saanut teiltä ennen näkemättömän määrän kysymyksiä meidän kuusen alkuperästä. Tänä vuonna Etolalla on ollut muutama eri kokovaihtoehto juuri näistä huuretuista kuusista ja nyt ne taitaa olla -20% alennuksessa. Verkkokaupasta ne näyttäisi olevan loppu, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa myymälöiden tilanne. Uskon vahvasti, että ensi vuonna nää tullan repimään käsistä.

– Olen aina ollut Starbucksin makusiirappien suuri fani, mutta erityisesti tänä talvena niitä on mennyt monen monta pulloa. Niillä voi tuunata kahvin, kaakaon ja ne sopii myös leivontaan. Mikään ei takaa samanlaista joulumieltä kahvinystävälle heti aamusta, kuin itse tehty piparkakkulatte. Mauista piparkakkulatte onkin oma suosikkini!

– Jopa tällaisen joulufiilistelijän mieltä laski lapsuudessani joka vuosi joulukuusen kynttilöiden johdon kanssa taisteleminen. Vaikka kynttiläsarjan olisi edeltävän joulun jälkeen taitellut laatikkoonsa kultahansikkain, se tulee laatikosta ulos seuraavana jouluna yhtenä saatanallisena johtomöykkynä. Siinä on sama kirous kuin kuulokkeiden johdossa, ne ovat aina solmussa. Muunmuassa tästä syystä olen käyttänyt viime vuosina LED-valoja kuusessa. Clas Ohlsonilla sattui kuitenkin silmiini muutama päivä takaperin LANGATTOMAT KUUSENKYNTTILÄT! Mun oli pakko ostaa ne testiin ja eilen sain viimein ripustettua ne kuuseen. Täytyy todeta, että  kynttilät on super helppo kiinnittää ja ne näyttää mielettömän hyvältä myös silloin kun valoja ei ole päällä. Kynttilöiden varsi on nimittäin kultainen! Kynttilät näyttäisi olevan nyt -50% alennuksessa täällä!

– Meillä pistorasiat peittyvät sohvan, TV-tason ja kuusen taakse, joita ei niin helposti liikutella jouluvalojen johtojen irrottamiseksi. Halutaan kuitenkin sammuttaa jouluvalot yöksi ja silloin kun ei olla kotona.  Löysi Clas Ohlsonilta myös tähän ratkaisun, kaukokytkinsarjan! Pakettiin kuuluu kolme pistorasian ja johdon väliin kiinnitettävää välikappaletta, sekä kaukosäädin jolla saa kytkettyä valot päälle tai kiinni.

– Tähän aikaan Helsingistä löytyy useita marketteja ja markkinoita, missä myydään erilaisia lahjatuotteita. Tänä vuonna olen kolunnut lähes jokaisen niistä läpi ja ehdoton ykkönen on X-mas Garage, osoitteessa Aleksanterinkatu 11. Palvelu on hyvää ja tuotteita löytyy 60:ltä eri yritykseltä eli valikoima on todella laaja. Sieltä löytyy paljon kivoja lahjaideoita sellaiselle, joka arvostaa laatua ja kauniita esineitä. Muunmuassa be&liv:n ihanat tuotteet ovat myynnissä heillä!

Editoitu-9933 IMG_5014 Editoitu-9958 IMG_5012 Editoitu-9945 IMG_5013 Editoitu-0047 IMG_5011 Editoitu-0081 Editoitu-0071 Editoitu-0104 Editoitu-0113

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *