Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: SUURI LAHJOJEN VAIHTO! 2 / LUUKKU 24

24 joulukuun, 2017

Aivan ihanaa jouluaattoa sinne ruudun toiselle puolelle! Kiitos, että olette olleet kanssani fiilistelemässä joulua täällä blogin parissa, sekä YouTube -joulukalenterin puolella. Olette tehneet joulun odotuksestani erityisen ihanan läsnäolollanne ja kommenteilla, mitkä ovat lämmittäneet mieltä ja saaneet välillä poskeni punaisiksi. Olen todella etuoikeutettu, kun mulla on teidät ja saan jakaa hyvät ja myös huonot hetket kanssanne. Olen teistä jokaisesta mielettömän kiitollinen. Kiitos, että olette katsoneet videoitani ahkerasti, sillä lahjoitan YouTube -videoideni näyttökerroista joulukuun aikana kertyneet mainostuloni (Google-tulot) kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. YouTuben arvioiden mukaan tuloja on kertynyt joulukuulta tähän mennessä huikeat 2 971,28e.

Jo tuolla summalla pystytään todella hyvin edistämään lasten ja nuorten mielenterveystyötä, mikä on lahjoituskohteemme, mutta toivon että jaksatte katsoa videoitani yhtä hyvin myös kuun loppuun saakka, jotta saadaan pottia yhdessä ylös päin! Tuo summa on pois mun palkkapussista ja se on mun palkkatasolla tuntuva summa, sillä maksan myös siitä kertyvät verot (noin 35%) omasta pussista, enkä vähennä veroja noista joulukuun mainostuloista. Toivon tämän motivoivan teitä tekemään hyvää katsomalla videoitani, mikä on ilmainen ja helppo tapa teille lahjoittaa tai tekemään pienen lahjoituksen jotain muuta kautta, koska sillä on iso merkitys.

Kovasti toivoitte, että toteuttaisin 24. luukun samalla idealla kuin viime vuonna, joten miksi siis vaihtaa hyvää ideaa. Tänäkin vuonna suuntasimme Ainon, Valtterin, Henryn ja Britneyn kanssa keskustaan ostamaan lahjat toisillemme. Viime vuoteen poiketen tänä vuonna yritimme ostaa jokaiselle jotain, mille olisi oikeasti käyttöä. Olimmekin kaikki yhtä lukuunottamatta tyytyväisiä saamiimme lahjoihin. En kuitenkaan halua paljastaa teille enempää, sillä se selviää tsekkaamalla videon. 😉

Katso vuoden 2016 Suuri Lahjojen Vaihto -video täältä!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *