Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: JÄÄN TAUOLLE

2 tammikuun, 2018

…siis YouTubesta, en täältä blogista. Kuten edellisessä postauksessa kerroin, viime vuoden loppu oli ihanaa aikaa. Samalla se oli myös kiireisintä aikaa. Joka vuosi mä tahdon panostaa mun YouTube -joulukalenteriin edellistä vuotta enemmän, sillä tiedän monen sitä myös odottavan multa. Näin tein myös viime vuonna. Videot oli paremmin suunniteltuja, sisältö oli monipuolista ja mukaan mahtui myös muutama artistivieras, tubettajista puhumattakaan. Opettelin kokonaan uuden editointiohjelman ja näyttökerroista muodostuneen Google -tulon päätin lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Tämä kaikki vei multa enemmän aikaa, kuin osasin odottaa. Se söi aikaa, mitä mun olisi pitänyt antaa lähimmäisilleni.

Nyt alkuvuodesta tahdon antaa enemmän aikaa läheisilleni, mutta myös itselleni. Tiedän tämän olevan myös hyväksi teille, sillä nyt kerkeän kerätä inspiraatiota ja miettiä millaisia videoita haluan tänä vuonna todella tehdä. Sillä välin kun lomailen Tuben puolelta, juttujani voi lukea yhä täältä blogin puolelta. Ylipäätään tänä vuonna tahdon panostaa blogiini, joten kannattaa laittaa seurantaan myös Facebook -sivuni, missä ilmoitan aina uudesta postauksesta.

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *