Skrollaa alas
en
fi

MISTÄ SÄ HALUAT LUKEA VUONNA 2018?

3 tammikuun, 2018
IMG_5310

Mulla on aina ollut useita mielenkiinnon kohteita kuten muoti, sisustus, ruoka, kosmetiikka ja valokuvaaminen. Sen myötä mun sisältökin on aina ollut todella monipuolista, välillä ehkä jopa sekavan puolelle menevää. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, musta tuntuu välillä vaikealta valita mistä postaisin teille, sillä on niin paljon vaihtoehtoja. Viime vuonna löysin itseni usein siitä tilanteesta, missä mulla oli postaus luonnos auki ja tuijotin tyhjällä tekstirivillä vilkkuvaa viivaa. Mielessäni upposin mereen, mikä oli täynnä sanoja, mutta en osannut valita mistä tarttuisin kiinni, sillä kaikki olivat houkuttelevilta. Jotta välttyisin tällaisilta tilanteilta tänä vuonna, olen listannut itselleni mietteitä ja tavoitteita blogini suhteen. Ajattelin julkaista nämä myös teille, jotta tiedätte mitä odottaa tältä vuodelta.

– Postaa säännöllisesti.

– Vaikka visuaalisuus on tärkeää, muista että sisältö on tärkein.

– Kirjoita enemmän postauksia, joissa jaat mielipiteitäsi, vaikka siitä seurannut keskustelu olisi välillä raskasta läpikäytävää.

– Postaa ajankohtaisista aiheista. Älä postaa esimerkiksi glögi-piparijuustokakun reseptiä kesäkuussa vaan joulukuussa.

– Tee säännöllisesti postauksia eri aiheista. Tänä vuonna erityisesti omasta arjesta, sisustuksesta, matkustamisesta ja kosmetiikasta, sekä muodista.

– Kirjoita postauksia, jotka täydentävät videoita ja toisinpäin; kuvaa videoita, jotka täydentävät postauksia.

– Älä mieti liikaa: ikuista aitoja hetkiä ja tilanteita.

– Tee blogia omalla tavallasi, aidosti.

– Lukihäiriöstä huolimatta yritä tehdä parhaasi kirjoitusvirheiden kitkemiseksi.

Siinäpä meikäläisen ohjenuorat alkaneelle blogivuodelle. Miltä teistä kuulostaa? Nyt olisikin ihan mahtavaa, jos just sä viitsisit käyttää vuorostasi muutaman minuutin ajastasi ja heittää kommenttia alle. Olisi mukava kuulla, mitä just sä haluaisit mun blogin puolella nähdä. Esimerkiksi mitkä aiheet sua kiinnostaa tai löytyiskö sulta jotain ihan konkreettisia postausideoita? Etenkin nämä jälkimmäiset olisivat erityisen tervetulleita. 🙂

P.S. Postauksen kuvat nappasin Rovaniemeltä ja Kemijärveltä, missä olin uuden vuoden aikaan lomailemassa. Näissä maisemissa tuntuu aina, kuin olisin taas kotona. Eikä ihme, sillä tulihan tuolla lapsuus vietettyä. Meinasi muuten tulla kalliiksi nuo ilmakuvat, sillä lennätin dronea ihan kaikessa rauhassa, kunnes tuuli tarttui siihen, eikä se totellut ollenkaan ohjeita. Näytöstä katsoin, kun etäisyyden lukema kasvoi kasvamistaan ja olin ihan varma, että uuden droneni päivät ovat luetut. Lopulta drone päätyi yli puolen kilometrin päähän ja sain lennettyä sen takaisin, vaikka hetki meni pähkäillessä mihin suuntaan sitä piti lähteä. Täytyy kuitenkin kiittää onnea, että se ei osunut puuhun tai pudonnut kenenkään päähän.

Editoitu--2 IMG_5309 Editoitu-2696 Editoitu-2867 IMG_5311 Editoitu-2777 Editoitu- Editoitu-2657 Editoitu-2894 Editoitu-2848IMG_5312 Editoitu-2829 Editoitu-2673

56 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *