Skrollaa alas
en
fi

THROWBACK: ASUVIDEO VUODELTA 2011

4 tammikuun, 2018

Moni siellä ruudun toisella puolella kaipaa varmasti inspiraatiota puketumiseen näin vuoden alussa, joten tässä tulee aimo annos pukeutumisinspistä… Kyseessä on asun esittely video seitsemän vuoden takaa, itse asiassa lähes tulkoon tasan seitsemän vuoden takaa, sillä video on kuvattu 30.1.2011.

Muistan tuohon aikaan ihmetelleeni miksi mua usein tujotettiin Oulun keskustassa toooodella pitkään, mutta näin muutama vuosi myöhemmin tätä videota katsoessa mä en ihmettele asiaa lainkaan. 😀 Videon asusta mä en pukisi nykyään ylleni yhtäkään vaatekappaletta lukuunottamatta Dr.denimin mustia pillifarkkuja, mitkä ovat itse asiassa yhä luottofarkkuni (tosin malli on vaihtunut vähän istuvampaan)! Loppujen lopuksi tuohon aikaan asuni ei edes ollut super erikoinen, sillä niittivyö, rukousnauha ja karvalakki kuulu jokaisen varteenotattevan IRC-galleria -teinin vaatekaappiin. Hassua kuinka tuolloin 2010-2012 teineillä oli vielä tällainen ikäänkuin oma pukeutumistyyli, mutta nykyään moni lapsikin pukeutuu samalla lailla kuin me nuoret aikuiset. Ehkä tästä voi syyttää Instagramia ja somea ylipäätään tai kiittää, ihan kuinka tämän muutoksen tahtoo ottaa.

Tällä videolla silmään pisti myös, että videota ei ole editoitu ollenkaan. Vaikka videoiden editoinnista nykyään tykkäänkin (toisin kuin ennen), ikävöin näitä aikoja, kun bloggaajat ja tubettajat eivät vielä olleet kuulleetkaan editointiohjelmista. Videoilta välittyi aidosti ihmisen persoona ja tapa puhua, sekä no olihan se videoiden teko ihanan paljon helpompaa ja nopeampaakin. Huomatkaa myös hyllyäni koristavat Euro Shopperin tyhjät energiajuomatölkit, mitkä muistaakseni ovat myös ainoat juomani energiajuomat koskaan. Olin niistä selvästikkin hyvin ylpeä. 😀

P.S. ”SHIIP MONDAYN NAHKATAKKI”

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *