Skrollaa alas
en
fi

10 FAKTAA LUCKYSTA

5 tammikuun, 2018
IDIMG_5341

Jaoin vuosi sitten Luckysta teille 15 faktaa, kun meidän vauva oli vielä alle vuoden. Siitä on jo sen verran pitkä tovi, että on jo korkea aikakin jakaa nämä 10 uutta faktaa hänestä. Jos siellä on muita koiranomistajia ruudun toisella puolella, olisi super kiva kuulla mikäli samaistuitte johonkin kohtaan. 🙂

ᵔᴥᵔ Lucky esittää mun videoilla ja vieraille suloisinta ja söpöintä otusta, mitä maa päällään kantaa, mutta hän on loppujen lopuksi todella määrätietoinen. Hän tietää asemansa perheessä, huomion keskipiste.

ᵔᴥᵔ Lenkin jälkeen kun tullaan kotiin, etenkin jos on ollut kostea sää, Lucky syöksyy piehtaroimaan sohvatyynyjen sekaan ja hieroo antaumuksellaan koko ruhoaan niihin. En ole varma mistä tämä johtuu, mutta epäilen kosteuden saavan turkin kutisemaan.

ᵔᴥᵔ Luckylla on uusi suosikkilelu, Busy Buddy Kibble Nibble -aktivointilelu. Joulupukki toi sen, kun hän oli ollut niin kilttinä ja viime päivät onkin ollut tuon pallon perässä pomppimista (kirjaimellisesti). Pallon molemmissa päissä on aukot, joista tulee ulos nappuloita kun koira pyörittelee palloa. Ohjeessa neuvotaan laittamaan pallon sisään koiran tavallisia nappuloita, mutta mun mielestä pallossa olevat reiät on liian pieniä niille, Luckylla kestäisi koko päivä saada ateria sieltä ulos. Siksi ollaan käytetty pallon kanssa erillisiä herkkuja, mitkä on kooltaan huomattavasti pienempiä. Niidenkin ulos saannissa tuntuu olevan tarpeeksi työtä. Tuossa pienessä pommissa tuntuu olevan energiaa loputtomiin, joten tämä lelu on auttanut myös siihen, että Lucky ei ole koko ajan tuomassa mulle lelujaan.

ᵔᴥᵔ Kun Lucky lepää lattialla ja hänen vierestään kulkee, hän kääntyy aina selälleen. Näin hän yrittää kerjätä meiltä ”jalkarapsutuksia”, joita tuo karvakasa rakastaa melkein enemmän kuin luita. ”jalkarapsutukset” tarkoittavat siis jalalla Luckyn massun hieromista edestakaisin.

ᵔᴥᵔ Kun Lucky on hetken aikaa syönyt luuta, hän väsyy sen pitämiseen. Niimpä hän raahaa sen mun viereen sohvalle ja tönii mua tassullan katsoen samalla ilmeellä ”Sä vaan istut siinä toimettomana ja tuijotat tota hiton ruutua, vaikka sä voisit pitää mulle mun luuta, että mun ois helpompi jyrsiä sitä. On siinäki isä.”

IMG_5340

ᵔᴥᵔ Huomaa, että Lucky tulee kahden bloggaajan perheestä. Ottaessani kuvia järkkärillä, tuo linssilude tulee istumaan ja poseeraamaan linssin eteen. Joudun joskus pyytämään Valtteria pitämään Luckya, että saan kuvani otettua, sillä muuten tuo palleroi kurkistaisi jokaisen kuvan reunasta. Napsiessamme Luckysta kuvia palkitaan hänet herkuilla, joten ilmeisesti herkkusuuna hän on oppinut yhdistämään kameran sulkijan äänen ja namujen saannin toisiinsa.

ᵔᴥᵔ Trimmaajalla käydessä ensimmäiset 20 minuuttia takkuturkkimme katsoo mua ilmeellä ”Kun me päästään kotiin, mä kostan tän. Mä kusen matolle semmoset pissat, että et oo ennen nähny ja aamulla sujauttaessasi kengät jalkaasi, mä lupaan, että siellä odotta haiseva lämmin yllätys…” Mutta sen jälkeen Luckyn kasvoilla näkyy jo pieni hymy, kun pesu on ohi ja saa olla vain harjattava.

ᵔᴥᵔ Lucky on todella miellyttämisen haluinen. Jos ollaan toruttu häntä tuhmuuksista (mitä onneksi harvoin tarvitsee tehdä), korvat menee luimuun, pörröhäntä piiloon koipien väliin ja sitten tullaan varovasti kiehnäämään viereen ja nuolemaan käsiä ja kasvoja.

ᵔᴥᵔ Luckylle lauma on kaikki kaikessa. Jos käytetään Valtterin kanssa yhdessä Luckya lenkillä, kääntyy hän vähän välilä vilkuilemaan taaksepäin, että onhan isä ja iskä molemmat tallella. Kun toinen jää vähääkään taaemmas Lucky pistää jarrut pohjaan ja jää odottamaan, että ollaan taas kaikki kasassa. Se on super söpöä ♥

ᵔᴥᵔ Ollaan vahingossa opetettu Luckylle, mitä oudoimpia juttuja. Aloittaessamme lauseen ”Mitä jos…”, hän alkaa rynniä iloisesti eteisen ja olohuoneen väliä, sillä tietää pääsevänsä silloin ulos. Puolestaan jos Luckylta kysyy ”Kuka tuli?”,  hän menee ulko-ovelle haukkumaan.

Jos haluat kuulla lisää Luckyn temmellyksistä, ota haltuun hänen oma instatili @luckywhiteprince!

IMG_5342

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *