Skrollaa alas
en
fi

KÖPIKSESSÄ

helmikuu 26, 2018
blogiLoreal Paris Stylista Colorista (1)

Vuosi takaperin L’Oréal Paris lanseerasi Colorista -hiusvärisarjan ja olen saanut kunnian olla mukana kolmihenkisessä Suomen Colorista Squadissa. Nyt hiusvärien rinnalle julkaistiin Stylista -muotoilusarja, minkä myötä L’Oréal lennätti meikäläisen Köpikseen sarjan lanseerausjuhliin. Reissu ja itse tapahtuma oli mieletön – rullailevia tajoilijoita, hyvää safkaa, karkkibuffetti, kampauksien tekoa ja super siistejä kuvausseiniä!

Saatiin tapahtumasta Stylista -sarjan tuotteet mukaan ja hitto mä oon fiiliksissä! Tuotteiden tuoksu ja pakkaukset on super makeita, kuin karkkia. Muotoilusarjan tuotteet on mulla kylppärin kaapissa rivissiä ja oon nyt testannut niitä suunnilleen kuukauden päivät, minkä myötä voin todeta niiden toimivan juuri kuten pakkauksien kyljessä luvataan. Sarjaan kuuluu kahdeksan tuotetta, mistä jokainen on suunniteltu auttamaan juuri haluamasi kampauksen luomisessa. Yksi tuote helpottaa lettikampauksien tekoa ja lettejä pysymään siisteinä 24h, toine tuote tuo nutturaasi tarvittavaa rakannetta, tuuheutta ja pysyvyyttä, kolmas tuote tuo lyhyen hiuksen muotiluun vaadittavaa pitoa ja niin edes päin. Oma suosikkini on The Beach Wave Mist -muotoilusuihke, millä saa aikaan tuuhean taipuisan rantatukan. Nyt mun fleda on jo kesäkuosissa, mutta voikun mun kropallekkin olisi jokin suihke, mitä muutaman kerran masulle suihkuttamalla ilmestyisi raudan kovat vatsalihakset. 😀 Mun mielestä tää ois mahtava lisä L’Oréalin ihonhoitotutteiden puolelle, mutta ehkä saamme odottaa tätä tuotetta vielä tovin… Näitä muita mainitsemiani tuotteita, kuitenkin saa jo muunmuassa Sokokselta.

blogiLoreal Paris Stylista Colorista (4) blogiLoreal Paris Stylista Colorista (2) blogiLoreal Paris Stylista Colorista (7) blogiLoreal Paris Stylista Colorista (8) blogiEdit-3626blogiLoreal Paris Stylista Colorista (6) blogiLoreal Paris Stylista Colorista (3) blogiLoreal Paris Stylista Colorista (5)

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *