Skrollaa alas
en
fi

KUULUMISIA TÄLTÄ VIIKOLTA

maaliskuu 15, 2018
Lappuhaalarit

En tunnista itseäni tästä kuvasta, sillä peilistä minua katsoo tämän näköinen pullaposki. Maanantaina kävi toteen asia, jota olen pelännyt pienestä asi, viisaudenhampaan poisto. Ne joilla tuo koettelemus on vielä edessä voin sanoa helpotuksen sanan, itse toimenpide ei satu. Paniikkikohtaus oli kuitenkin lähellä, kun kasvot peitettiin liinalla, missä vain suunkohdalla oli reikä. Suussa tuntui välillä olevan kymmenen sormea ja poratessa ääni kuului normaalia kovempana, sillä viisaudenhammas on lähellä korvaa. En siispä nähnyt mitään, enkä kuullut mitään, kovaa melua lukuunottamatta. Selvisin hampaan poistosta kuitenkin ilman kyyneliä, mikä oli yllätys itsellenikin, sillä minulla on ihan jäätävä hammaslääkärikammo. Lapsena minulle jopa suunniteltiin hoitoa, jossa minulle annettaisiin ilokaasua ja korjattaisiin useampi hammas kerralla. Olen siispä ylpeä suorituksestani ja olenkin palkinnut itseäni koko viikon luvattoman monella litralla jäätelöä (per päivä). Se on myös ollut lähes ainoa ”ruoka”, mikä on mennyt alas ja helpottanut särkyä tai näin ainakin perustelen jäätelön ahmimista itselleni. 😀

Netflix on ollut kovassa käytössä viime päivinä (niinkuin se ei muka normaalisti olisi…), joten olen saanut katsottua Riverdalen ja Dynastian viimeisimpään jaksoon saakka. Jälkimmäinen näistä saattaa olla osalle teistä ihan vieras sarja, mutta suosittelen tutustumaan. Se menee heittämällä yhdeksi suosikki sarjoistani, joten olenkin suositellut sitä siskolleni ja kahdelle ystävälleni. Nyt he kaikki ovat koukussa. Dynastian kuvaus ei ole kauhean houkuttava, mutta mä lupaan, että ekan jakson jälkeen sä olet Pete Parkkosen uusimman kappaleen sanoin myyty! 😉 Nyt työn alla on Sense8, mitä olen aiemmin vältellyt, sillä sarjan tekeminen lopetettiin seinään. Tänä vuonna siihen kuitenkin on tulossa päätösjakso, joten päätin aloittaa tuon sarjan ja en kadu päätöstäni lainkaan!

Tänään tiedossa on kiva päivä, sillä Tommy Hilfiger on järkännyt jännittävää ohjelmaa meille. Lupaan postailla siitä teille myöhemmin tänne blogiin tai jo malttamattomana tänään IG Storyn puolelle. Ihanaa loppuviikkoa ja kuullaan pian myös videomuodossa, kun poskeni ei ole enää kuin marsulla.

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *