Skrollaa alas
en
fi

TOMMY HILFIGERIN KANSSA KÖPIKSESSÄ

27 maaliskuun, 2018

Tänään mikään ei ole tahtonut oikein onnistua… Eilen päätin, että tänään hoidan roikkumaan jääneitä asioita, kuten Luckyn lääkäriajan ja siivoojan varaamisen. Soitin kyseisiin paikkoihin, mutta molemmissa oli netti kaatunut, eivätkä he päässeet käsiksi asiakastietoihin. Sovin, että soittelen huomenna uusiksi heille. Tämän jälkeen istuin koneen ääreen ja ajattelin vastata sähköposteihin ja tulla rustaamaan teille tätä postausta viime viikon reissusta, mutta mulla ei toiminut netti täällä kotonakaan. Kun olin aikani painellut modeemin jokaista nappulaa (näin mä aina teen kaikkien laitteiden kanssa joita en saa toimimaan, vaikka se tuskin edesauttaa tilannetta) sain selville, että Elisalla on jotain ongelmia yhteyksissä. Jostain syystä mun puhelimen netti toimi kuitenkin moitteettomasti, joten onneksi sain jaettua lopulta siitä nettiyhteyden tietokoneeseen. Sitä ei edes tule ajatelleeksi, kuinka moni asia on riippuvainen netistä.

blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (2) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (12) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (1)

Postauksen kuvat ovat viime viikon tiistailta, jolloin Tommy Hilfiger lennätti meidän pienen porukan Köpikseen. Lähdettiin aamulennolla ja mua vähän jännitti mitä päivästä tulee… Olen aiemmin kertonutkin, että olen ollut tänä vuonna todella uupunut, enkä tiedä syytä sille. Yöuneni saattaa vahingossa venähtää todella pitkiksi ja saan itseni ylös vasta päivällä neljän aikaan, sillä olen sammuttanut puoliunessa herätykseni. Tästä syystä unirytmini heittelee todella paljon, kuten tuolloin tiistaita edeltävänä yönä jolloin unet jäi kokonaan välistä ennen lentokoneeseen astumista. Onneksi lentokoneessa sain napattua puolentunnin tehotirsat.

blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (4) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (5) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (7) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (8) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (6) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (11)

Köpiksessä suuntasimme aluksi Tommy Hilfigerin Euroopan pääkonttorille ja -showroomille, missä meitä odotti herkullinen aamupala. Pääsimme tutustumaan syksyn mallistoihin, mistä bongasin paljon näyttäviä takkeja ja asusteita. Valitettavasti osaa vaatteista ei saanut kuvata blogiin, mutta tulette varmasti näkemään niitä ylläni kun ne saapuvat kauppoihin. Otin niistä kuvia puhelimeeni, jotta muistan syksyllä käydä ostamassa ne. 😀 Showroomin lisäksi kävimme kiertämässä myös uudet toimistotilat, sillä ne olivat huikeat. Konttorista löytyi upea hotellihuoneen tyylinen tila, missä oli mahdollista yöpyä. Ihan täydellinen idea tällaisille mun kaltaisille tyypeille, joilla työpäivät venyy yön pikkutunneille.

blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (15) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (13)

Ennen paluulentoa kävimme ihastelemassa kaunista kaupunkia… Okei, todellisuudessa juoksimme Sephoraan, sillä mun täytyi tehdä pakollisia hankintoja Benefitiltä, kuten aina ulkomailla ollessa. Hetki kerettiin myös istua kahvilassa, sillä paluulento meillä oli vasta illalla. Pressimatkat ovat aina todella kivoja ja aika menee nopeasti. Etenkin tällä reissulla, missä mukana oli tyyppejä, joita olin aiemmin nähnyt vain nopeasti eri tilaisuuksissa. Uudempien tuttavuuksien kanssa riittää puhuttavaa, joten lennot, jotka yleensä ovat pelkkää odottelua taittuvat hujauksessa!

blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (14) blogiTommy Hilfiger 2018 Fall Janne Naakka (3)

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *