Skrollaa alas
en
fi

PERJANTAIFIILIKSET

13 huhtikuun, 2018

Ihanaa aurinkoista perjantaita tyypit! Aamulla oli ihana herätä puhtaassa kodissa ja olin ylpeä päätöksestäni siistiä paikkoja eilen illalla tai oikeastaan yöllä. Tapani mukaan viivyttelin eilen siivousprojektin aloitusta illan viimeisille tunneille, mutta onneksi selvisin voittajana pääni sisäisessä kamppailussa ja siivosin. Tosin olkkarimme ei näytä enää samalta kuin alla olevassa kuvassa, sillä onnistui torstaiaamuna herätessäni potkaisemaan tuon Balmuirin noin 300e lampun lattialle. Nukahdin keskiviikkona sohvalle koko yöksi ja niskakipujen lisäksi heräsin yhtä lamppua köyhempänä. Täytyy yrittää selvittää, missä tuon lampun voisi mahdollisesti korjauttaa ja se tässä varmaan turhauttavinta onkin. Juuri alku viikosta mietin, että kuinka aikaa vievää pelkästään tällaisen kahden hengen ja yhden koiran talouden pyörittäminen toisinaan on. Koko ajan takaraivossa pyörii asioita mitkä pitäisi hoitaa, kuten rikki mennyt jääkaapin kahva, parvekkeen laitto kevätkuosiin ja nahkasohvan perusteellinen putsaaminen. Kun listaa saa lyhyemmäksi toisesta päästä niin ilmaantuu uusia asioita, kuten lampun vienti korjaajalle. Ei sillä, että nämä olisi raskaita asioita, mutta voisihan sen ajan käyttää mukavamminkin kuin tällaisia asioita hoidelleen. En osaa edes kuvitella, mitä arki olisi yhden tai useamman lapsen kanssa. Hatun nosto tässä kohtaa siispä viiden lapsen yksinhuoltaja äidilleni, sekä kaikille muille äideille ja isille.

Edit-9395

Olen erittäin iloinen tästä viikonlopusta. Ensinäkin sää on upea, editointipöydällä on todella kiva sunnuntai-video, Valtterin vanhemmat tulee tänään kylään ja lauantaina pääsee juhlimaan Inspiration Blog Awardsien merkeissä, joissa olen myös ehdolla tyylikkäimmäksi. Tosin ehdokkuudestani en ole maininnut teille missään ja äänestys on jo päättynyt, joten en odota palkintojen jakoa vaan mukavaa rentoa iltaa blogikamujen kanssa. Kiitos kuitenkin kaikille ketkä mua äänesti ehdolle juuri tähän kategoriaan, se merkkaa paljon. Seuraavaksi suljen koneen ja kerään ovien päällä kuivuvat uutukaiset pellavalakanamme ja käyn laittamassa ne ensimmäistä kertaa sänkyyn. Olen pitkään halunnut pellavalakanat meille, koska ainakin kaikissa kuvissa pellavaisilla lakanoilla ja tyynyillä vuoratut sängyt näyttää ihana pehmoisilta. Ensi yönä selviää tuntuvatko ne myös mukavilta ellen sitten otan niissä jo nyt pieniä päikkäreitä. 😉

Edit-9409

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *