Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MUN TATUOINNIT

15 huhtikuun, 2018

Viime kesänä mä otin mun ensimmäisen tatuoinnin ja nyt niitä on yhteensä kuusi. Mun ensimmäisestä ja toisesta tutoinnista eli rististä ja ruususta olen tehnyt omat postaukset, joissa avaan tarkemmin ideaa niiden taustalla. Tällä videolla kerron myös niistä lyhyesti, mutta paljastan lisäksi muiden tatuointieni tarinat. Samalla vastaan muutamaan kysymykseen, mitkä nousee usein esille tatuoinneista puhuttaessa. Paljonko tatuoiminen sattuu? Voiko ottaa tatuoinnin vain koska se on kaunis kuva? Entä jos kadut tatuointia myöhemmin? Mitä jos tatuoinnit koituu ongelmaksi työnhaussa?

Tarviiko teidän mielestä tatuoinnin taustalla olla erityinen tarina vai voiko tatuoinnin ottaa vain esteettisistä syistä?

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *