Skrollaa alas
en
fi

SÄÄSTÖVINKKI + ARVONTA

17 huhtikuun, 2018
Offerilla (6)

*Kaupallisessa yhteistyössä Offerillan kanssa*

Vaikka koira olisi sisäsiisti niin kaikki koiran omistajat tietää, että välillä saattaa löytyä matoilta ikäviä yllätyksiä, kun koiran masu on sekaisin esimerkiksi ruoan vaihdosta tai matolääkkeistä. Itse puolestaan heitin jouluna täyden kupillisen kahvia 1600€ maksaneelle käsin kudotulle matollemme, joten oltiin saatu Luckyn kanssa mattomme melko hirveään kuntoon. Toki kyllähän matot likaantuu itsestäänkin, joten emme ole yksin syyllisiä. Myönnän, että kyseinen käsin kudottu matto koiratalouteen ei kuulu fiksuimpiin hankintoihini… Olemme reilu vuosi takaperin uusineet kaikki mattomme, enkä ole pessyt niitä sen jälkeen paikallispesua lukuunottamatta ja sen näköiset ne olivatkin. Yksi syy siihen on, että asunnossamme ei ole tilaa pestä mattoja, eikä tarvittavia välineitä kaikkien mattojen pesuun. Pääkapunkiseudulla harvemmalla nuorella aikuiselta löytyy auto, joten autottomana mattojen pesuun vienti on myös meillä ollut pois suljettu vaihtoehto.

Offerilla (5) Offerilla (3)

Sain mahdollisuuden tehdä Offerillan kanssa yhteistyötä ja osa ehkä saattaa muistaa kun viime vuoden puolella kerroin kyseisestä palveluista useammallakin videolla. Se on sivusto, minkä kautta on mahdollista ostaa erilaisia tuotteita ja palveluita poikkeuksellisen alennettuun hintaan. Alennusprosentti on yleisesti 50-90% ja diilejä on valikoimissa yli 1300. Heidän sivuiltaan löytyy todella tuntuvia alennuksia monenlaisista tuotteista ja palveluista ja sieltä löytyykin edullisia aktiviteettejä viikonlopulle tai voi helpottaa omaa arkea ostamalla esimerkiksi erilaisia siivouspalveluita. Itse ostin heidän kautta palvelun, missä mattojen pesu tullaan suorittamaan tänne meille kotiin. Hintaa tuolla olisi normaalisti ollut 177€, mutta Offerillan kautta palvelu oli vain 79€. Käytännössä homma meni niin että klikkasin Offerillan sivuilta ostoskoriin kyseisen pavelun ja maksoin sen. Sain Offerillalta sähköpostiini lahjakortin, missä oli ohjeistus sen käyttöön eli soitin siivouspalveluun ja varasin heiltä ajan mattojen pesulle. Puhelun yhteydessä ilmoitin lahjakortin koodin ja sain varattua ajan jo muutaman päivän päähän.

Offerilla (4)Offerilla (2)

Nyt meillä on puhtaat matot lattialla ja aion jatkossakin tilata mattojen pesun tänne kotiin, koska miksi turhaan lähteä raahaamaan painavia mattoja ympäri kaupunkia. Vaikka matoissa ei olisi näkyviä tahroja voi siellä asustaa vaikka mitä bakteereja, joten voisi jatkossa yrittää pesetyttää matot ainakin kahdesti vuodessa. Matot näyttää myös ihan erilaisilta kauttaaltaan, koska ei niitä millään saa yhtä puhtaaksi omalla imurilla. Ostitpa Offerillalta siivouspalveluita tai vaikka kahden hengen ravintolaillallisen niin saat -10% alennuksen ostoksista koodilla naag10. Lisäksi sain mahdollisuuden järjestää teille arvonnan, missä palkintona on yksi 70€ lahjakortti Offerillalle.

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

Kommentoi tätä postausta ja klikkaa itsesi tästä Offerillan sivuille ja tilaa uutiskirje täyttämällä sähköpostisi näyttölle ilmestyvään kenttään. Tilaamalla uutiskirjeen pysyt myös perillä uusimmista tarjouksista.

Muista täyttää kommentoidessa sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaikaa on 17-24.4.2018

Offerilla (7) Offerilla (1)

 

37 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *