Skrollaa alas
en
fi

VIIKON SISÄLLÄ OLEN…

27 huhtikuun, 2018
man bun braid (1)

*Kaupallinen yhteistyö L’Oréal Paris Stylistan kanssa*

…matkustanut Leville kuvaamaan erästä kampanjaa.

…yöpynyt mielettömässä lasi-iglussa.

…käynyt siskoni luona Rovaniemellä.

…tehnyt kahden päivän reissun keväiseen Tukholmaan.

…nähnyt ja kuullut tyylikkään ja upea äänisen Dua Lipan livenä.

…käyttänyt Tukholman kauniit kadut ja kukkivat kirsikkapuut hyödyksi ja kuvannut näiden edustalla muutamat asukuvat.

…poseerannut kuvauksissa erästä syksyllä ilmestyvää lehteä varten.

…järkännyt bileet muutamalle ystävälleni Kolmen sepän patsaan edustalla sijaitsevassa Stylista -kontissa.

…juhlinut eilen YSL Beauty:n bileissä.

Viime viikkoon on mahtunut todella monta upeaa asiaa, mutta samalla se on ollut hyvin kiireinen. Näiden lisäksi kun on täytynyt hoitaa ne velvollisuudet, mitkä ei teille ulospäin näy, kuten päivittäin monta tuntia aikaa vievä sähköpostirumba ja kuvien, sekä videoiden editointi. Onneksi ja epäonnekseni kroppani aina varoittaa siitä, kun yöunet ovat jääneet liian lyhyiksi ja olen stressannut liikaa, sillä saan tällöin riesakseni aina jonkun taudin. Kroppani siispä tarpeen tullen pakottaa meikäläisen hautautumaan peittojen alle ja lepäämään.

man bun braid (2)

Onneksi nyt kurkku tuntuu vain vähän karhealta, sillä tänään on vielä edessä sunnuntain videon editointi ja lauantaina Meet & Greet Turussa, mikä on ihana päätös kiireiselle viikolle. Meet & Greet järjestetään Turun Länsikeskuksen Citymarketissa huomenna lauantaina 28.4 klo 13.30-15.30! Siellä mun moikkaamisen lisäksi voi myös inspiroituan vappuun sopivista L’Oréal Paris Colorista -hiusväreistä, sekä Stylista -muotoilutuotteista. Paikalla on myös klo 10-16 L’Oréal Paris huulimeikki- ja Essie –kynsilakkauspiste! Huomenna on varmasti huippu päivä luvassa, mutta sen jälkeen aion ottaa aikaa itselleni ja viettää sunnuntain Valtterin ja Luckyn kanssa kotona.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti kaikki te turkulaiset lukijani kerkeätte tulla moikkaamaan!

man bun braid (3)

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *