Skrollaa alas
en
fi

KEVÄISESSÄ TUKHOLMASSA

9 toukokuun, 2018
blogiDua Lipa (2)blogiDua Lipa (9) blogiDua Lipa (1)

Pari viikkoa takaperin Warner Music lennätti meikkiksen ja Valtterin Tukholmaan. Lähdettiin reissuun aamulla ja tultiin takaisin jo seuraavana päivänä illasta, mutta siinä oli sopivasti aikaa nauttia kyseisestä kaupungista, joka oli puhjennut keväiseen loistoonsa. Kierrettiin läpi muutamat kaupat, joita meillä ei täällä Suomessa ole, kuten Sephora, Zara Home ja Weekday. Onneksi jälkimmäinen näistä saadaan pian takaisin myös tänne Helsinkiin, kun kauppakeskus Redi valmistuu Kalasatamaan. Kirjaimellisesti kiljahdin, kun tästä saapui tiedote sähköpostiini. Toivottavasti joskus saataisiin myös nuo kaksi muuta liikettä tänne vähän lähemmäs, sillä Zara Homen ostoksia on haastavampi saada paluulennolla mahtumaan matkalaukkuun. Shoppailujen lomassa käytiin ihastelemassa kirsikkapuita, jotka olivat juuri puhjenneet kukkaan. Puista hehkeyden valitettavasti vei niiden välissä parveilevat ihmiset, mutta toisaalta itse olin yhtälailla bloggaajasopulina siellä pyörimässä kamerani kanssa. 🙂

blogiDua Lipa (5) blogiDua Lipa (10) blogiDua Lipa (4) blogiDua Lipa (3)

Illalla oli reissumme kohokohta, kun menimme tsekkaamaan upean Dua Lipan keikan. Keikka oli mieletön ja oli ihana kuulla (vieläpä livenä) myös hänen biisejä, joita ei ole soitettu niin paljon radioissa. Pidän Lipan listahiteistä, mutta itse sytyn jopa enemmän hänen muille biiseille, joissa ääni pääsee oikeuksiin. Dua Lipan äänessä on paljon samaa kuin Amy Winehousella ja hän onkin mielestäni kuin moderni nykypäivän versio Amysta. Keikkaa en valitettavasti voinut taltioida kamerallani, mutta myös tämän reissun, kuten muidenkin reissujen Instagram storyt on tallennettuna profiilistani löytyviin ”kohokohtiin”. Sieltä löytyy puhelimella kuvattuja pätkiä keikasta.

blogiDua Lipa (11) blogiDua Lipa (6) blogiDua Lipa (8) blogiDua Lipa (7)

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *