Skrollaa alas
en
fi

RANSKAN RIVIERALLA

toukokuu 14, 2018
blogiNelly (10)

Tästä viikosta on luvattu helteistä, joten teemaan sopivasti voidaan palata vielä hetkeksi Ranskan Rivieralle, jossa riitti myös aurinkoa ja lämpöä. Nelly lennätti reilu viikko takaperin meikkiksen ja Valtterin, sekä lentokoneellisen verran muita pohjoismaalaisia vaikuttajia Ranskaan. Ensimmäisenä suunnattiin allasbileisiin Palais Bulles -nimiseen mestaan, mikä oli mieletön smurffitaloa muistuttava ”kuplatalo”. Siellä meitä odotti altaiden, drinkkien ja musiikin lisäksi myös Nelly Shop, missä kaikki oli ilmaista. Itselleni sieltä tarttui mukaan vain farkkutakki, mutta jotkut todellakin viillintyivät ilmaisesta tavarasta… Illalla käytiin hotellilla vain vaihtamassa kledjut juhlia varten ja tämän jälkeen palattiin tänne samaan lokaatioon, mikä oli valaistu upeasti. Ilta oli ihanan rento, oli mukava vain jutella ja hengata ystävien kanssa. Seuraavana aamuna olikin jo aika hyvästellä nämä upeat maisemat ja lentää takaisin Suomeen.

blogiNelly (5) blogiNelly (1) blogiNelly (7) blogiNelly (2) blogiNelly (11) blogiNelly (6) blogiNelly (8) blogiNelly (9) blogiNelly (12) blogiNelly (3)

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *