Skrollaa alas
en
fi

KESÄN ENSIMMÄINEN PIKNIKKI

16 toukokuun, 2018


äää blogiRoihuvuoren Kirsikkapuu puisto (4) blogiKirsikkapuut Helsinki (1)

Siitä huolimatta, että silmäni kutisevat kuin sipulia pilkkoessa ja hengitykseni kuulostaa hiiren tuhinalta, olen nauttinut näistä ihanista helteistä. Olen yrittänyt ottaa näistä helteisistä säistä kaiken irti, sillä kyseessä on kuitenkin Suomen kesä, joka voi olla ohi jo huomenna tai ylihuomenna. Pieni pelko takaraivossa siitä, että nämä ovat kesämme kauniimpia päiviä olen yrittänyt tehdä nyt mahdollisimman paljon kesäisiä aktiviteettejä, sillä sadesäillä kerkeää katsomaan Netflixiä.

Eilen Valtterin ja ystävämme Idan kanssa korkattiin piknik-kausi Roihuovuoren Kirsikkapuupuistossa, mikä oli puhjennut kukkaan viime viikonlopun aikana. Kuten viime vuonna, myös tänä vuonna Luckyn kanssa lenkkeilessä ollaan kuljettu päivittäin kyseisen puiston läpi ja samalla kuikuiltu malttamattomina, joko puut olisivat kukassaan. Evääksi käytiin hakemassa kaupasta hedelmiä ja Hakaniemen metroasemalle avautuneesta Sushirullenista sushirullia, jotka osottautuivat ihan mahtavaksi ruoaksi puistossa nautittavaksi. Oma suosikkini sushirullista on ehdottomasti Chilitonnikala, sekä hyvänä kakkosena tulee Lohi Philadelphia. Rullat ovat 3,50€ kappale, mutta bongasin Offerillan sivuilta diilin, jolla saa 30 rullaa hintaan 73€ (normaalisti 105€). Meille oli illalla tulossa vielä pieni ystäväporukka kylään, joten päädyttiin tähän isompaan satsiin, mistä jäi illallekkin hyvin tarjoiltavaa. Hektisen viikon keskellä oli ihana hengähtää kirsikkapuiden keskellä ja nauttia lämmöstä. Vaikka Luckykin elämä puolestaan on yhtä lököilyä ja herkuttelua, pääsi hänkin mukaan ja tuo suloinen karvapallero nautti täysillä auringossa löhöilystä.

blogiKirsikkapuut Helsinki (2) blogiRoihuvuoren Kirsikkapuu puisto (1)blogiRoihuvuoren Kirsikkapuu puisto (3)

Offerilla tarjosi meikkikselle mahdollisuuden arpoa teidän lukijoideni kesken yhden 40€ arvoisen Offerilla -lahjakortin. Offerillan on palvelu, minkä kautta voi ostaa poikkeuksellisen edulliseen hintaan lahjakortteja alueellisiin palveluihin, kuten ravintoloihin, autokorjaamoihin, kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja moniin muihin palveluihin. Myynnissä on myös useita erilaisia tuotteita, joten diilejä Offerillalta löytyy yli 1300 erilaista. Alennusprosentti on yleisesti 50-90%. Koodilla naag10 saat valmiiksi alennetuista hinnoista vielä 10% pois.

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

Kommentoi tätä postausta, klikkaa itsesi tästä Offerillan sivuille ja tilaa uutiskirje täyttämällä sähköpostisi näyttölle ilmestyvään kenttään. Tilaamalla uutiskirjeen pysyt myös perillä uusimmista tarjouksista.

Muista täyttää kommentoidessa sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaikaa on 16-23.5.2018

Arvonnan säännöt löydät täältä

blogiKirsikkapuut Helsinki (3)

17 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *