Skrollaa alas
en
fi

Q&A 5

26 toukokuun, 2018

Mikä on mielestäsi paras meikkibrändi?

En ole meikkien suhteen juurikaan brändiuskollinen. En vain usko siihen, että minkään brändin kaikki tuotteet ja tuotteiden sävyt voisivat sopia täydellisesti juuri minulle. Kulmissa suosin kuitenkin erityiseti Anastasia Beverly Hillsin tuotteita, mutta muuten menen melko tuotekohtaisella linjalla.

Mikä on sun lempimeikkituote tällä hetkellä?

Kesäisin mun pärstässä ei tahdo mikään meikkivoide pysyä kovinkaan pitkään, mutta L.A. Girl:n PRO.Matte HD Long Wear Foundation on ollut ihan täydellinen apu tähän. Näyttää koko päivän hyvältä, eikä liikahda minnekkään helteisellä säälläkään.

Mikä on erikoisin tai oudoin tilanne mistä olet löytänyt itsesi?

Nykyään tällaisia tilanteita tulee usein, kun havahdun siihen, että mitä mä oikein teen elämälläni. 😀 Tällaisia tilanteita viime aikoina on ollut Valtterin Nordic Face Awards -kisalookkien kuvaukset, kun kuvasin häntä Herttoniemen rannalla makoilemassa merenmiesmeikissään glitterkolttuun kääriytyneenä. Tosin en tiedä kummat kuvaukset vie voiton outoudellaan, edellä mainittu vai se kun Valtteri ja Ida ”taisteli” Herttoniemen teollisuusalueella savukranaattien keskellä.

Mikä on suosikkituotteesi vuodelta 2017?

Jotta postaus ei mene liian meikkipainotteiseksi, sanon Riedelin valmistaman Coca-Cola-lasin. Riedel on varmastikkin kaikille tuttu viinilaseista, sillä heiltä löytyy jokaiselle erilaiselle viinille oma lasinsa, koska lasilla on iso vaikutus siihen miltä viini maistuu. Viime vuonna he suunnittelivat yhdessä Coca-Colan asiantuntijoiden kanssa lasin, minkä pitäisi saada kokiksen maistumaan kaikista parhammalta. Itse suurena kokiksen kittaajana voin sanoa, että he onnistuivat siinä! Lasin suu on kapeneva, jolloin hiilihapot ja maut ohjautuvat kivasti keskemmälle suuta ja kieltä. 🙂

blogibaskeri (3)

Miksi valitsitte pentueesta juuri Luckyn?

Luckyn pentueessa oli hänen lisäkseen toinen pentu, joka meidän piti itse asiassa aluksi saada. Kuitenkin koiraa hakiessamme kasvattajalta hän kertoi, että tällä toisella koiralla on purentavikaa, joten kasvattaja antoikin meille Luckyn. Lucky on juuri täydellinen koira meille, joten sattumaa oli mukana, että saatiin juuri hänet perheeseemme. Lucky on myös valioyksilö, sillä kasvattaja oli aiemmin ajatellut käyttävänsä häntä jalostuksessa ja näyttelyissä.

Onko sulla joku/joitain traumoja lapsuudesta, jotka muistat vahvasti tai näkyvät vieläkin arkielämässäsi?

On useampikin, mutta syvimmät haavat jättäneempänä sanon koulukiusaamisen. Eritoteen kiusaaminen painostani niin koulussa luokkalaisiltani kuin kotonakin vanhempien sisaruksieni puolesta. Itsetunto ja mulla siihen vahvasti vaikuttanut painon vaihtelu voisikin olla hyvä aihe omalle postaukselle tai podcast -jaksoon.

Onko sulla ollut jotain toistuvaa unta, joka on jokaisella kerralla ollut samanlainen?

Noin vuosi takaperin mulla oli eräs uni, joka toistui aina uudelleen. Alku vuodesta aloin nähdä unta taas uudelleen. Nykyään tajuan aina unen toistuessa, että se on unta. Unessa kaikki hampaani varisevat suustani pois ja epätoivoisesti yritän kerätä hampaita maasta ajatellen, että ehkä hammaslääkäri saisi kiinnitettyä ne vielä takaisin. Useiden eri lähteiden perusteella uni enteilee läheisen kuolemaa tai muuta menetystä, mutta ainakaan toistaiseksi en ole menettänyt ketään. Tosin viime aikoina kasvini ovat yhä useammin tupannut kuolemaan. Vuosi takaperin kuoli ensimmäinen kasvini, josta sillon laitoinkin snäppiini tämän kuvan, joten ehkä uni tosiaan viittaa kasveihini. 😀

Onko sulla jotain erityisen outoja taitoja?

Osaan tehdä tämän tempun kielelläni ja olen ihan tosissani oikeasti ylpeä siitä. Mulla on tapana esitellä tätä upee ja viehättävää taitoa tuttavilleni, mutta en ole vieläkään löytänyt kohtalontoveriani, joka saisi kielensä taipumaan näin.

Montako koiraa haluat tulevaisuudessa?

Kaksi. Vaikka Valtterin kanssa ollaan poikkeuksellisen paljon kotona työnkuvamme vuoksi, eikä Lucky juurikaan joudu olemaan yksin niin on aina surullista jättää hänet tänne kotiin. Myös jutellessamme Luckyn trimmaajan kanssa aiheesta hän oli ehdottomasti sitä mieltä, että koiralla olisi aina hyvä olla lajitoveri kaverina, jos vain olosuhteet sallivat toisen koiran hankinnan. Se kun kuitenkin on fakta, että ihminen ja koira puhuu eri kieltä. Haluttaisiinkin juuri Luckyn vuoksi hankkia toinen koira, vaikka ei mua kieltämättä haittaisi että aamulla olisi kaksi tuollaista karvapalleroa pyörimässä kainalossa. 🙂

blogibaskeri (2)

Moni vuotiaana aloitit tubettamisen?

Blogaamisen aloitin 15-vuotiaana, mutta tuben puolelle taisin siirtyä varsinaisesti vasta kun 19 vuotta oli tullut mittariin.

Mikä on sun suosikkiherkku?

En oikeastaan koskaan osta kotiin karkkia, sipsiä tai poppareita, mutta R-A-K-A-S-T-A-N jäätelöä! Syönkin sitä ihan liikaa…  Kestosuosikkini on Classic Kermatoffee -jäätelö, nam!

Mistä saat inspiraatiota sisustamiseen?

Pitkälti Pinterestistä hakemalla, mutta joskus myös Instagramista.

Sisustatko ajattomasti vai seuraatko paljon trendejä?

Koen sisustavani melko ajattomasti, vaikka meillä joitain trendituotteita löytyykin kotoamme. Ne on kuitenkin enimmälseen sellaisia tuotteita, jotka ovat aina trendikkäitä. Lähtiessäni joihinkin ohimeneviin trendeihin mukaan,  yritän tehdä sen kukkaroa säästäen. Esimerkiski samettisen sohvan sijaan voi ostaa samettisia tyynyjä, mikä tulee huomattavasti edullisemmaksi. 🙂

blogibaskeri (1)

|PÄIVÄN ASU|

|TAKKI| Junkyard XX-XY
|PAITA| Asos
|HOUSUT| Adidas
|BASKERI| Asos
|KENGÄT| Vans

Kuvat: Valtteri Sandberg

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *