Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MUMMO JA VAARI TESTAA SUSHIA

29 toukokuun, 2018

äää

Viime syksynä tutustuin supersenioreihin Leaan ja Penaan, kun kuvattiin yhdessä keväällä Ylellä esitettyä Seniorit Somessa -sarjaa. Sarjan kuvauksien päättymisen jälkeen emme valitettavasti ole nähneet, vaikka olemme kyllä viestitelleet. Päätin siispä kutsua Lean ja Penan meille kokkaamaan ja syömään noin viikko takaperin. Kuten tv-sarjaa katsoneet saattavat arvata, päivä oli täynnä naurua ja hölmöilyä. Siinä on kaksi ihmistä joiden elämasennetta arvostan suuresti!

Kokatessa laajensimme myös toistemme ruokareviirejä, sillä mä valitsin pääruoaksi sushin, mitä Lea ja Pena eivät olleet aiemmin edes maistaneet, saati kokanneet. He puolestaan saivat päättää jälkiruoan, mikä oli mulle vieraampi eli köyhät ritarit. Jos sä haluat laajentaa sun ruokareviiriä käy tsekkaamassa nämä sivut ja tutustumassa uuteen Ruokareviirin Laajentajat -realitysarjaan. Mun Instagramista löytyy nyt myös arvonta, jossa voi voittaa 50€ arvoisen K-ketjun lahjakortin.

Videolla nähtävät reseptit on toteutettu näitä reseptejä soveltaen!
Sushi
Köyhät ritarit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *