Skrollaa alas
en
fi

FEIKKI SOME FT. ALEXA DAGMAR / OLOHUONE -PODCAST

31 toukokuun, 2018
Olohuone-coverkuva02

Kuluneiden vuosien aikana sosiaalisen median sisältö on muuttunut harkituksi ja viimeistellyksi. Vaikuttajat lavastavat Instagramissa arkisia hetkiä esimerkiksi asettelemalla aamiaiskuvaan lehden, jota he eivät ole koskaan lukeneet tai merkkilaukkunsa. Kuvien käsittely ei jää enää värisävyjen säätöön vaan kuvaan saatetaan editoidessa lisätä aurinko tai lintuparvi. Itsensä leikkaaminen ja siirtäminen netistä ladattuun maisemakuvaan ei ole myöskään instagrammaajien keskuudessa ennen näkemätöntä. Vaikuttajat editoivat kuvissaan pyllyä pyöreämmäksi, vyötäröä hoikemmaksi ja nenää pienemmäksi.

Tällä kertaa sohvalle on saapunut keskustelemaan kanssamme somen aitoudesta suosittu bloggaajakollegamme Alexa Dagmar. Alexan sisältö, kuten minunkin, on viimeisteltyä ja harkittua. Elämämme saattaakin näyttää somessa monen silmiin täydelliseltä, mutta onko se sellaista kuin me seuraajille kerrotaan ja näytetäään? Jaksossa kerotaan asioista, joiden lavastukseen tai editointiin syyllistytään sosiaalisessa mediassa ja puhutaan siitä, että onko ”syyllistyminen” tässä kohtaa edes oikea verbi. Onko asioiden kaunistelu rikos vai onko se sittenkin jossain määrin hyväksyttävää. Missä raja oikein kulkee?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme, jossa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *