Skrollaa alas
en
fi

KURKISTUS MAKKARIIN

8 kesäkuun, 2018
blogiEdit-8436

Viimein sain makuhuoneemme valmiiksi, enkä voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen. Asuntomme sisustuksessa olen muuten mennyt skandinaavisen modernilla linjalla, koska pidän selkeistä linjoista ja avarista tiloista, mutta makuuhuoneessa halusin toteuttaa erilaista teemaa. Makuhuoneesta halusin kutsuvan ja lämminhenkisen, sellaisen että se suorastaan houkuttelee iltaisin nukkumaan tämänkin yökyöpelin. Halusin makuhuoneesta kotoisan, mutta elegantin ja hieman jopa hotellin henkeä ilmentävän.

blogiEdit-8392

Etsin pitkään makuhuoneeseemme sopivaa yöpöytää, kunnes eräässä blogissa törmäsin aivan ihanaan peilipintaiseen pöytään. Yö vierähti (hoitaako muutkin sisustuspuuhat aina öisin? :D) googletellessa, kunnes löysin verkkokaupan, jossa tätä myytiin. Kyseessä on aivan ihana S.A.L.I. niminen verkkokauppa, jonka hyvää palvelua ja toimitusta täytyy kiittää ihan näin erikseen.

blogiEdit-8384

Tuoreimpia hankintoja makkariimme ovat nämä upeat pellavalakanat, jotka tilasin Ellokselta. Olen aiemmin hehkuttanut Elloksen upeaa mattokavalkadia, mutta nyt annan pisteet heille myös ihanista lakanoista. Nämä ovat ensimmäiset pellavalakanani ja täytyy todeta, että ne ovat juuri niin ihanat nukkua kuin puhutaankin.

blogiEdit-8438

Sängyn vastakkaiselta seinältä löytyy yksinkertainen hieman jopa japanilais tyylinen Chris Liljenberg Halstrømin suunnittelema Skagerakin Georg penkki. Meillä on myös saman sarjan jakkara, joka näkyykin alla olevassa kuvassa vaatekaappien vieressä. Penkin ja jakkaran keskellä kulkevat nahkanyörit ovat ihana yksityiskohta.

blogiEdit-8451

Penkin yläpuolella komeilee Jacques Adnetin suunnittelema Gubin Adnet peili. Peili on ostettu Room21 verkkokaupasta, mutta mikäli tämä peili herätti jonkun teistä kiinnostuksen kannattaa se hankkia jostain muualta. Tähän syy löytyy omasta postauksestaan, missä kerron verkkokaupan toiminnasta. Peili saa makkarin tuntumaan suuremmalta ja heijastaa kauniisti auringonvaloa huoneeseen. Pitkään harkisin tämän ja taulutelkkarin välillä, mutta olen tyytyväinen päätökseeni. En varmaan muuten malttaisi mennä ollenkaan nukkumaan vaan tuijottaisin Netflixiä läpi yön. 😀

blogiEdit-8409

Verhot on teetetty Eurokankaassa, koska olisi ollut mahdotonta löytää pimennysverhoa, joka on täysin saman sävyinen sängynpäädyn kanssa. Tämä on ensimmäinen asunto, jossa meillä on pimennysverhot ja näin kesällä osaan todellakin arvostaa niitä. Ihanaa kun saa huoneen täysin pimeäksi yöllä.

blogiEdit-8467

Yöpöydältä löytyy Balmuirin nahkainen valaisin, sekä tarjotin missä yleensä pidän huonetuoksua, kynttilää ja muutamaa ruusua. Ruusut olivat sen verran pahassa jamassa, että ne päätyivät roskiin ennen kuvien ottoa, haha. Balmuirin African Dawn huonetuoksu on ehdoton suosikkituoksuni!

Mitä mieltä te olette makuhuoneemme sisustuksesta?

19 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *