Skrollaa alas
en
fi

VITTU KUN VITUTTAA / OLOHUONE -PODCAST

22 kesäkuun, 2018
Olohuone-coverkuva02

Meitä kaikkia välillä vituttaa, joitain useammin ja joitain harvemmin. Mua ja Valtteria itse asiassa aika usein, kuten tätä kyseistä jaksoa nauhottaessa. Jaksossa puhutaan vitutuksen aiheista, joihin varmasti moni voi samaistua. Ketäpä ei vituttaisi julkiset kulkuneuvot tai jonottaminen? Meillä kaikilla kuitenkin on myös niitä omia juttuja, jotka saa tunteet pintaan, mutta joita muut eivät ole edes tuleet ajatelleeksi.

Muistakaa ottaa tämä jakso huumorilla, koska se on nauhoitettu pilke silmäkulmassa. Toivomme, että kukaan ei pahoita siitä mieltä, sillä jakson tarkoituksena on toimia nimenomaan vitutuksen karkoittimena. Tämän jakson kuunneltuasi ei varmasi vituta edes tämä surkea juhannussää! 🙂

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme, jossa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

34 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *