Skrollaa alas
en
fi

RUISROCK 2018

11 heinäkuun, 2018
Ruisrock 2018 (1)

Huh huh nyt on meikäläisen kolmas Ruisrock taputeltu! Suunnattiin tosiaan Valtterin kanssa jo torstaina Turkuun, sillä Turun kaupunki halusi toivottaa meidät tervetulleeksi upeaan ja aina aurinkoiseen festarikaupunkiin. Päivään mahtui veneajelu Aurajokea pitkin ja illallinen ravintola Nooassa. Suunnattiin illalla jo hyvissä ajoin hotellihuoneeseen, koska tiedettiin viikonlopun unet jäävän muuten vähäiselle.

Tänä vuonna meidän festariporukka oli hieman erilainen ja se teki viikonlopusta mukava erilaisen. Itse viikonloppuun mahtui ihanien ihmisten lisäksi myös paljon muita ihania asioita. Ruissisafka maistui liiankin hyvin ja eilen Snäpissä pohdinkin, että detox-kuurille voisi olla tarvetta, sillä mulla on edelleen oudon turvonnut olo. Takulla myös hotellin aamupalat ovat ainakin osittain syyllisiä tähän oloon… Viikonloppu sisälsi paljon typeriä vitsejä, jotka tuskin saisivat muiden suupieliä edes värähtämään. Ihania auringonlaskuja, joita saatiin ihastella aina iltaisin vesibussista matkalla hotellille. Ennen kaikkea Ruisrock tarjoili kuitenkin energistä fiilistä ja upeita artisteja. Mieleenpainuvimpana Dua Lipa ja Years & Years, jotka sai festariyleisön, meidät mukaanlukien, pomppimaan. Näistä jälkimmäistä odotin eniten, sillä aiemmin näkemieni videoiden perusteella osasin odottaa mieletöntä showta ja he lunastivat todellakin kaikki odotukseni!

En malta odottaa ensi vuoden Ruissia, koska vuosi vuodelta siellä on parempi meininki ja enemmän mua kiinnostavia artisteja. Onneksi sitä ennen on ainakin vielä yhdet festarit mulla tiedossa!

Ruisrock 2018 (4) Ruisrock 2018 (7) Ruisrock 2018 (9) Ruisrock 2018 (2) Ruisrock 2018 (11) Ruisrock 2018 (3) Ruisrock 2018 (8) Ruisrock 2018 (10) Ruisrock 2018 (5) Ruisrock 2018 (6)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *