Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: AIKUISTUMINEN

16 heinäkuun, 2018
äää

Tällä kertaa toteutettiin teidän toiveesta podcast taas näin videon muodossa mun YouTube -kanavalle. Tässä jaksossa aiheena on aikuistuminen ja siihen vahvasti liittyen myös vanhempien luota pois muuttaminen. Sitä voisi nimittää jopa aikuistumis riitiksi, koska yksin asuessa oppii yllättävän paljon käytännön asioita, mutta myös monista muista jutuista.

Uusi OP Nano Kotivakuutus tarjoaa 1kk ilmaisen kotivakuutuksen. Videolla kerrotaan enemmän myös tästä uudesta erityisesti nuorille aikuisille ja opiskelijoille suunnatusta vakuutuksesta, mutta tuon ilmaisen kuukauden voit hankkia täältä.

Kaupallinen yhteistyö. OP Nano Kotivakuutuksen myöntää OP Vakuutus Oy.

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *