Skrollaa alas
en
fi

KESÄN PÄÄTÖSBILEET

17 elokuun, 2018
Flow1_blogikoko

Heippa! Viime postauksesta on vierähtänyt kuukauden päivät. Kuten uusimmalla videolla kerroin menetin tietokoneen hajoamisen myötä kaiken valmiiksi kuvatun materiaalin (onneksi tiedostot olivat säilyneet koneessa, kun sain sen viikko sitten takaisin huollosta), enkä ole reissuista johtuen kerennyt ottamaan uusia kuvia. Valtteri suorastaan ilakoi tietokoneeni hajoamisesta, sillä jouduin pitämään kuukauden ihan oikeaa kesälomaa, jonka tarpeessa olinkin. Usein lomani kun tarkoittavat sitä, että teen silloin vain kolmen tunnin työpäiviä eli julkaisen aiemmin otettuja kuvia ja kuvattuja videoita, mutta eihän se oikeasti ole mikään loma. Se on vain työnarkomaanin itsensä huijaamista. Toisaalta isäni, joka on myös yrittäjä sanoi, että yrittäjä ei ole koskaan 100% lomalla.

Viime viikonloppu oli yhtä juhlaa, kun oli Flow ja Ainon häät. Flow on mulle kesän päätösbileet, koska yleensä silloin saadaan nauttia kesän viimeisistä suht lämpimistä päivistä. Flowsta erityiset festarit tekee ehdottomasti se tunnelma, mitä ei muilla festareilla ole. Yleensä festareiden jälkeen on täysin voimaton olo, mutta Flowssa mä suorastaan rentoudun ja saan uutta energiaa syksyä varten. On ihana viettää aikaa poikaystävän ja ystävien kanssa upeassa miljöössä, juoda viiniä ja syödä hyvää safkaa, sekä ennen kaikkea katsoa upeita keikkoja. Viikonlopun yllättäjä oli ehdottomasti suomalainen View, jonka tuotantoon en ollut aiemmin perehtynyt. Festareissa yksi parhaimmista jutuista onkin se, että sieltä saattaa löytää itselle uusia artisteja, joita ei ole aiemmin kuunnellut.

Ensi viikko mulla menee vielä Ylen Metsähaaste -sarjan kuvauksissa, jolloin tulen viettämään neljä päivää metsässä telttaillen viiden tubettajan kanssa. Muuten mua ei metsään lähtö jännittäisi, mutta siellä tehtävät haasteet hieman kauhistuttaa… Tuo ei nimittäin tule olemaan mikään rentouttava metsäretki metsä siimeksessä. Onneksi ensi viikon jälkeen pääsen palaamaan normaaliin elämän rytmiin ja kuvaamaan bloggaajien syksyisiä villasukkia, jättivillapaitoja ja kahvikuppeja teille.

Flow9_blogikoko Flow3_blogikoko Flow8_blogikoko Flow12_blogikoko Flow6_blogikoko Flow11_blogikoko Flow5_blogikoko Flow7_blogikoko Flow13_blogikoko Flow4_blogikoko

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *