Skrollaa alas
en
fi

PALATTU JA PALAUDUTTU

27 elokuun, 2018
Mökkisuomi3_blogikoko

Nyt on palattu ja palauduttu viime viikkoisen Metsähaaste -sarjan kuvaksista. Kyseessä on siis sarja, jossa kuusi tubettajaa lähetettiin neljäksi päiväksi metsään selviytymään. Neljän päivän vaellus Evon retkeilyalueella olisi voinut olla mukava kokemus, mutta kun siihen lisätään kymmenkunta toistaan hirveämpiä haasteita niin hauskuus oli siitä kaukana (ainakin ensimmäisinä päivinä). Rehellisesti sanottuna olin hetkellisesti niin raivoissani, että mä jopa pelkäsin välillä itse itseäni. Selvisin kuitenkin tästä reissusta ehjin nahoin ja nyt viimein pystyn palaamaan arkeen, mitä olen odottanut Ruisrockista saakka. Kaikki Metsähaasteen kymmen jaksoa ilmestyy 7.9. Yle Areenaan.

Nämä kuvat eivät todellakaan ole Metsähaasteen kuvauksista vaan meikäläisen kesälomalta, joka oli hyvin mökkeily painotteinen. Suomen luonto on taianomaisen kaunis.

Mökkisuomi5_blogikoko Mökkisuomi15_blogikoko Mökkisuomi11_blogikoko Mökkisuomi7_blogikoko Mökkisuomi14_blogikoko DCIM102MEDIADJI_0004.JPG Mökkisuomi8_blogikoko Mökkisuomi4_blogikoko Mökkisuomi6_blogikoko Mökkisuomi10_blogikoko Mökkisuomi12_blogikoko DCIM102MEDIADJI_0029.JPG Mökkisuomi9_blogikoko Mökkisuomi13_blogikoko

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *