Skrollaa alas
en
fi

VIERAANA VAI ISÄNTÄNÄ? / OLOHUONE -PODCAST

4 lokakuun, 2018
Olohuone-coverkuva02

Häitseekö sua kylässä väärinpäin asetettu vessapaperirulla? 

Jättävätkö vieraasi perässään hirveän sotkun asuntoosi?

Jynssäätkö oman asuntosi lattiasta kattoon ennen vieraiden tuloa ja vieraiden tullessa pahoittelet silti ”kauheaa sotkua”?

Muunmuassa näistä asioista puhutaan tämän kertaisessa jaksossa, kun pohdimme vieraana ja isäntänä olemisen hyviä ja huonoja puolia. Me Valtterin kanssa vastaamme yllä esitettyihin kysymyksiin KYLLÄ! Entä sä? Onko sulla vastaavia kokemuksia kuin meillä?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

30 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *