Skrollaa alas
en
fi

10 X PARASTA KESÄSSÄ OLI

6 lokakuun, 2018
Kukkakauppa1_blogikoko

On varmaan laitonta puhua enää tässä kohtaa vuotta kesästä, mutta syyskuu meni niin hujauksessa, että olen vasta nyt havahtunut syksyyn. Ennen syysfiilistelyyn uppoutumista otetaan siispä vielä kerran katse viime kesään.

1. Mun ja Valtterin, sekä Luckyn noin kolmen viikon reissu Suomen halki. Mökkeiltiin meidän molempien perheiden kanssa, minkä jälkeen lähdettiin kiertämään vanhempieni ja sisaruksieni luona lapissa ja pohjoisessa.

2. Tietokoneeni hajoaminen tuolla aiemmin mainitulla reissulla, sillä tämäkin työnarkomaani joutui pakkolomalle. Mä olin sen tarpeessa.

3. Valtterin ja mun kuudes vuosipäivä, mikä oli aivan unohtumaton.

4. Löysin uuden suosikkijäätelön, Lohilon Chocolate Brownie. Niin hyvää ja sitä saa nauttia hyvällä omatunnolla, koska kyseessä on proteiinijäätelö.

5. Ainon ja Sampan ihanat ja upeat häät. Häät olivat niin heidän näköisensä, kauniit, mutta tunnelma oli silti rento ja hauska.

Kukkakauppa3_blogikoko

6. Pääsin ensimmäistä kertaa ratsastamaan ja ensi keväänä tahdon ehdottomasti uudestaan, kun säät hieman lämpenevät.

7. Ruisrock ja Flow. Nämä kaksi festaria ainakin tahdon kokea ensi kesänä uudelleen, mutta olisi kiva käydä myös joillain muilla festareilla, koska en ole koskaan käynyt Suomessa muualla kuin edellä mainituissa ja Qstockissa.

8. Kun kaksi rakasta ystävääni, joihin tutustuin jo peruskoulussa oli yökyläilemässä täällä Helsingissä meidän luona. Oli todella ihanaa viettää heidän kanssaan aikaa ihan kunnolla. Usein heidän kanssa nähdään vain kahvittelun merkeissä, kun olen käymässä Oulussa.

9. Kesäillat parvekkeellamme. Olen vuoden asunut Helsingissä yhdessä asunnossa, jossa ei ollut parveketta ja totesin, että parveke on tälle maalaiselle elinehto. Jos ei ole omaa pihaa niin edes pieni parveke on se, mikä vähintään täytyy olla. Parvekkeella on ihana viettää aikaa ystävien ja Valtterin kanssa, laittaa kynttilöihin tulet, käpertyä vilttiin ja juoda viiniä.

10. Sää. Viime vuosina tähän aikaan mua on yleensä harmittanut vähän se, että kesä on ohi, mutta tänä vuonna ei. Oli niin hyvät säät, että sain hellettä enemmän kuin tarpeeksi ja kerkesin tekemään kaiken, mitä olin suunnitellutkin. On ihanaa, että se lopulta ahdistavaksikkin käynyt hellekausi on ohitse ja syksy on nyt täällä.

Kukkakauppa2_blogikoko

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *