Skrollaa alas
en
fi

KOULUTUS TURHAA VAI TÄRKEÄÄ? / OLOHUONE -PODCAST

11 lokakuun, 2018
Olohuone-coverkuva02

Tässä jaksossa jaetaan Valtterin kanssa meidän koulutushistoria ala-asteelta nykypäivään saakka. Paljastetaan meidän unelma-ammatit, mitkä ovat vaihtuneet usempaan otteeseen iän ja opiskelujen myötä. Jaksossa puhutaan myös työtarjouksista, joita olen saanut markkinointialalta ilman koulutusta ja puntaroidaankin sen myötä koulutuksen tärkeyttä, kumpi on nykypäivänä tärkeämpää koulutus vai kokemus?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *