Skrollaa alas
en
fi

HYVÄLLÄ OMATUNNOLLA

14 marraskuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Lohilo

Lohilo3

Karkkia ja sipsiä olen viimeisen viiden vuoden omillaan asumisen aikana ostanut kotiin vain muutaman kerran. Mulla on kuitenkin yksi heikkous ja se on jäätelö! Se ei ole meikkikselle vain kesän herkku vaan kauhon jäätelöä naamariin vuoden ympäri ihan viikottaisella tahdilla.

Low Sugar, High Protein ja Low fat, näistä on tehty meikäläisen perinteinen viikonloppuherkku, Lohilon jäätelö. Olen jo pitkään fanittanut heidän jäätelöitään, joita löytyy monessa herkullisessa maussa. Ennen suosikkini oli Chocolate Brownie, mutta nyt se on saanut haastajan syksyn uutuusmausta Chokladboll. Se näyttää vieneen myös monen muun herkuttelijan kielen mennessään, sillä jäätelöhyllyt ovat usein ammottaneet tyhjyyttään kyseisen tuotteen kohdalla. Toinen syksyn uutuuksista on Raspberry Salty Licorice, joka on puolestaan enemmän Valtterin makuun. Hän ei nimittäin piittaa suklaasta, kuten meikäläinen (Valtterin tavatessa olin varma, että hänessä on jokin vialla).

Lohilo1

Lohilon jäätelöistä erityisiä tekee matalat kalorimäärät, noin 120-170 kaloria / 100g. Pakkaukset puolestaan ovat kooltaan 175g, mikä on täydellistä, sillä mä en osaa lopettaa jäätelöpaketin lusikoimista ennen kuin pohja näkyy. Jäätelöpakkaus riittää kuitenkin hyvin yhden Riverdale jakson ajaksi, joten annos on siispä juuri sopiva. Lohilon jäätelöt sopivat hemmotteluhetkien lisäksi myös palkinnoksi onnistuneen treenin jälkeen tai piristäväksi välipalaksi kiireisen ja raskaalta tuntuvan arjen keskellä. Mä olen ihminen, jossa näkyy heti pieni herkuttelu, mutta kyseisiä jäätelöitä olen nauttinut hyvällä omatunnolla jo alkuvuodesta saakka. Ja epäiliöille tiedoksi, että jäätelö sopii kesäisen laiturin lisäksi myös täydellisesti kynttilävalossa nautittavaksi.

Lohilo4

Jäätelöt löytyy lähes kaikista S-ryhmän ja K-ryhmän kaupoista ja näin laktoosi-intolerantikkona tiedän monen miettivän vielä yhtä kysymystä… Kyllä, uutuusmaus ovat laktoosittomia ja muut maut vähälaktoosisia (alle 1% laktoosia). 😉 Lisää tietoa tuotteiden mauista ja saatavuuksista saat Lohilon Facebook -sivuilta.

P.S. Meikkiksen Instagramissa on nyt arvonta, jossa mahdollisuus voittaa Lohilon tuotepaketteja.

Lohilo2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *