Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MUUTTO UUTEEN KOTIIN / MY DAY

28 marraskuun, 2018

Kaupallinen yhteistyö: Fortum

Viimein on koittanut se viikko, mitä Valtterin kanssa ollaan odotettu, nimittäin meidän muuttoviikko! Ja tosiaan kun keskustellaan meidän muutosta niin silloin ei puhuta päivästä tai parista vaan kokonaisesta viikosta.

Mä olen aina tiedostanut, että meillä on paljon tavaraa, mutta kun näin kaiken tavaran eilen laatikoihin pakattuna niin kyllä siinä kohtaa alkoi harkitsemaan kirppispöydän varausta. Otin teidät seuraamaan muuttovlogin muodossa meidän pakkaamista (ja tuskailua sen kanssa), sekä muiden muuttoasioiden hoitamista. Videolta löytyy myös asuntomme pohjapiirustus ja pääsette näkemään myös ensimmäistä kertaa miltä uudessa kodissamme näyttää.

Tutustu Fortumin Vakio-sopimukseen

Tutustu Fortumin Aurinkovalintaan

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *