Skrollaa alas
en
fi

ÄLÄ HUKKAA AIKAA

30 marraskuun, 2018


Kaupallinen yhteistyö: M3 Panel

M33

Oletko odottanut nälkäisenä kokatessa, että vetesi alkaa kiehua tai pizza paistuu uunissa?

Oletko odottanut sormia pyöritellen aamukahvisi tippumista?

Oletko istunut bussissa toimettomana, kun olet selannut jo Instagramin ja suosikki blogiesi uusimmat julkaisut läpi?

Oletko turhautuneena odottanut lakattujen varpaankynsien kuivumista?

Jos vastasit edes johonkin näistä ”kyllä” ja haluat jatkossa hyödyntää nuo turhat hetket niin tämä postaus on just sulle!

Mä huomaan, että olen nykyään paljon kärsimättömämpi. Lapsena kuukausittaiset viiden tunnin junamatkat Oulusta Lappiin isäni luokse sujui mukavasti penkillä istuen ja katsellen ohi viliseviä maisemia. Välillä saatoin kaivaa puhelimen taskusta pelatakseni matopeliä. Tänä päivänä puolestaan turhaudun helposti, jos mun pitää odotella jotain, eikä mulla ole mitään tekemistä. Aiemminhan se on mennyt niin että aikuisena muututaan kärsivällisemmäksi, mutta luule, että älypuhelimet ovat kääntäneet tämän meidän sukupolvella ylösalaisin.

M31

M3 Panel on nettipaneeli, jossa voi vastata erilaisiin markkinatutkimuksiin ja mielipidemittauksiin, sekä näin tienata rahanarvoisia pisteitä. Rekisteröitymällä palveluun saat sähköpostiisi sinua mahdollisesti kiinnostavia kyselyitä. Kyselyiden aiheet vaihtelevat laidasta laitaan ja ne voivat olla esimerkiksi tiettyihin tuotteisiin liittyviä galluppeja, joten näin pääset myös vaikuttamaan. Kyselyt ovat kestoltaan noin 5-20 minuuttia ja vastaaminen onnistuu myös M3 Panel -mobiilisovelluksella, joten vastaamaan kerkiää puhelimella metromatkalla tai jopa metroa odotellessa.

Kyselyihin vastaamalla tienaa pisteitä, joita voi käyttää paneelimyymälässä. Siellä on mieletön määrä erilaisia tuotteita, joista jokaiselle löytyy varmasti jotakin, mutta pisteet on myös toki mahdollista vaihtaa erilaisiin lahjakortteihin. Näin joulun alla paneelimyymälässä on myynnissä muun muassa kauniita jouluvaloja ja kynttelikköjä, jotka luonnollisesti pisti mulla heti silmään. 😀

M3 Panel kyselyihin vastaamalla pisteitä kerryttää todella nopeasti, mutta pisteiden hankintaa voi nopeuttaa entisestään kutsumalla palveluun ystäviä. Kun kutsumasi ystävä tienaa 150 pistettä, saat itse tilillesi 250 pistettä

Lopeta ajan tuhlaaminen ja rekisteröidy M3 Panelin käyttäjäksi. Ikäraja palvelussa on 16 vuotta.

M32

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *