Skrollaa alas
en
fi

OMA AUTO VAI EI?

6 helmikuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Yango

blogikoko_Yango3

Kun täytin 18 muutin Helsinkiin ja asun ensin Jätkäsaaressa, sitten Herttoniemessä (ihan metroaseman vieressä) ja myöhemmin vielä kalliossa. Näillä edellä mainituilla kulmilla asuessani en koskaan kaivannut omaa autoa, sillä lähikauppa löytyi aina lähes alakerrasta, silloiseen työpaikkaan pääsi nopeasti bussilla ja koulumatka taittui helposti metrolla.

Kun muutettiin Valtterin kanssa ensimmäiseen yhteiseen asuntoon Herttoniemeen (kilometri metroasemalta), aloitin täysipäiväisenä yrittäjänä ja Lucky saapui perheeseemme, aloimme kaipaamaan omaa autoa, sillä tuli paljon enemmän ylimääräisiä menoja ja syitä omalle autolle:

  • Luckyn käy kuukausittain trimmaajalla, jonne julkiset kulkevat heikosti
  • Siihen päälle Luckyn lääkärireissut, joita on useampi vuodessa
  • Työmatkat palavereihin, jotka usein on Helsingin ja Espoon laitamilla yhteistyökumppaneiden omilla toimistoilla
  • Monet työstä johtuvat yllättävät reissut, kuten matkat kuvauksiin, joihin joskus täytynyt raahata omat valot tai kasoittain muita tavaroita mukana
  • Uudet sisustushankinnat, joita mahdotonta kuljettaa julkisissa
  • Suuret ruokakauppareissut, joita meillä on tapana tehdä Valtterin kanssa kerran viikossa. Tuolloin lähin Supermarketti oli kilometrin etäisyydellä
  • Pakko myöntää, että myös kaatosateessa metroasemalle kävellessä usein pyöri mielessä oman auton hankinta
blogikoko_Yango2

Muutettiin joulukuussa Espooseen ja nyt tarve autolla on kasvanut muun muassa siksi, että lähin suurempi marketti sijaitsee reilun kahden kilometrin päässä. Vaikka me ollaan Valtterin kanssa paljon mietitty oman auton hankintaa ja herkutelleet tuolla ajatuksella, emme ole tosissaan edistäneet asiaa ainakaan toistaiseksi, sillä auto on huono sijoitus. Kivaan autoon saa uppoamaan paljon rahaa, sekä siitä aiheutuneisiin kuluihin, kuten parkkipaikkaan, huoltoihin ja polttoaineeseen – puhumattakaan vakuutuksista. Tästä syystä olemme tähän asti (ja aiomme  jatkossakin) hoitaneet pakollisia autoreissuja taksipalveluilla, sillä lopulta se on meille edullisempaa ja helpompaa, sekä se on ekologisempi valinta kuin oma auto.

blogikoko_Yango1

Nyt olen tutustunut vasta Suomeen saapuneeseen taksipalveluun, Yangoon. Helsingin halvin taksi Yango on super vaihtoehto niille, jotka suosivat edullisia matkoja (eli kaikki :D)! Esimerkiksi matka Töölöstä Kamppiin maksaa vain 4,5€, mikä on todella edullinen hinta. Taksin voi tilata kätevästi äpistä ja paras puoli on se, että kun laitat lähtöpaikan ja määränpään, niin saat näkyviin heti summan, joka ei tule muuttumaan koko matkan aikana, joten ei tule ikäviä yllätyksiä!

Te kaikki seuraajani saattee nyt alennusta 15€ ensimmäisestä matkasta, joten jos matka maksaa alle 15€, niin saatte sen täysin ilmaiseksi! Koodi on JanneNaakka15. Huomioikaa, että tämä alennus on vain uusille käyttäjille. Koodi on voimassa 16.2 asti ja sen voivat hyödyntää ensimmäiset 200 ihmistä!

Lataa ilmainen Yango-sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta

blogikoko_Yango4

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *