Skrollaa alas
en
fi

SOMETTAJIEN KULUTUSJUHLA / OLOHUONE -PODCAST

10 maaliskuun, 2019
Olohuone-coverkuva02

Me somevaikuttajat saadaan viikottain hulppeita PR -lahjoja ovelle ja kehotetaan seuraajiamme ostamaan erilaisia uutustuotteita. Erityisesti viime aikoina meidän bloggaajien, tubettajien, sekä muiden vaikuttajien hiilijalanjälki on puhututtanut. Kiinnostaako meitä ollenkaan ilmastonmuutos vai pyöriikö mielessä vain raha? Onko tavoitteenamme haalia vain mahdollisimman paljon ilmaisia kosmetiikkatuotteita kaappeihin ja uusia vaatteita rekkeihin? Jaksossa me Valtterin kanssa otetaan ensimmäistä kertaa julkisesti kantaa tähän keskusteluun, vaikka aiheesta ollaan jo pitkään puhuttu kattomme alla. Kuuntelemalla selviää mitä me ollaan mieltä kiivaana käyvästä kulutusjuhla -keskustelusta ja missä mittakaavassa me mietitään omaa kulutustamme vai mietitäänkö ollenkaan. Puntaroidaan myös sitä, että onko vastuu kulutustottumuksien muuttamisessa vain vaikuttajilla vai tulisiko kuluttajienkin kantaa vastuuta?

P.S. Ihanaa, että Valtterin oppari on loppusuoralla, joten hänen sometaukonsa on ohi ja pystytään viimein jatkamaan podcastiämme. Suuri kiitos kaikille, jotka olette malttaneet odottaa meitä takaisin, sillä me nautitaan tän teosta suunnattoman paljon ja tykätään teistä sitäkin enemmän.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *