Skrollaa alas
en
fi

MITÄ YHTEISTÄ ON AAMUPASKALLA JA KULTAISELLA VENLALLA? / OLOHUONE -PODCAST

14 maaliskuun, 2019
Olohuone-coverkuva02

Oletko koskaan miettinyt mitä yhteistä on aamupaskalla ja Kultaisella Venlalla? Ei mekään aiemmin, mutta kerrotaan vastaus tähän uudessa podcast -jaksossa. Tähän masentavaan vuodenaikaan kun ei varsinaisesti eletä enää talvea, mutta ei myöskään vielä kevättä, on tärkeää miettiä asioita mitkä tekevät onnelliseksi ja näin myös me tehdään. Toivotaan Valtterin kanssa, että saamme seuraavan 42 minuutin aikana edes pienen virneen kasvoillenne.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *