Skrollaa alas
en
fi

TEIDÄN OLETTAMUKSIA MEISTÄ / OLOHUONE -PODCAST

29 maaliskuun, 2019
Olohuone-coverkuva02

”Janne maksaa taloudessanne kaiken.”

”Riitelette pienistä asioista.”

”Ette ole helposti lähestyttäviä.”

”Valtteri sanoo viimeisen sanan yhteisissä päätöksissä.”

Tämän viikon jaksossa kommentoidaan Valtterin kanssa näitä ja monia muita olettamuksia, joita te meille laitoitte @olohuonepodcast Instgramiin. Vaikka olen jo aiemmin toteuttanut tällä idealla videon niin nyt oli jännä kuulla, mitä Valtteri oli mieltä näistä olettamuksista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *