Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: KURKISTUS UUTEEN ASUNTOON

1 huhtikuun, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Lumo-kodit

Meidän uusi koti alkaa olla valmis, mutta vielä muutama huonekalu on matkalla. Haluan esitellä kotimme teille vasta sitten, kun se on täysin valmis, mutta pääsette nyt kurkkaamaan jo työhuoneeseen. Siellä nimittäin kaikki on jo paikallaan. Työhuoneesta / meikkihuoneesta löytyy paljon kaikenlaista mielenkiintoista, joten ajattelin, että olisi kiva kuvata siitä tällainen yksityiskohtaisempi video, jotta keretään katsomaan myös mitä kaapeista löytyy.

Edellisessä asunnossa meillä ei ollut työhuonetta (tai oli kunnes muutin sen vaatehuoneeksi :D), joten olen niin onnellinen siitä, että meillä on nyt sellainen. Mun ja Valtterin ammatissa tai ylipäätään yrittäjänä on vaikea erottaa töitä vapaa-ajasta ja etenkin silloin jos työskentelee olohuoneesta tai sängystä käsin. Nyt on ihanaa, kun voi sulkea työhuoneen ovet ja jättää työt ovien taakse. Välillä olen jättänyt myös puhelimen työhuoneeseen, sillä jos ottaa puhelimen mukaan on usein vaikeaa pysytellä poissa Gmailin sovelluksesta. Työhuone oli yksi merkittävä syy meidän muutolle ja se oli ehdottomasti sen arvoista!

Lumo-vuokrakoteja on eripuolilla Suomea ja pääset katsomaan niitä täältä.

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *